|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
malderman Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 02, 2009 19:31 Заглавие: MAX1999 |
|
|
| На дъното на лаптопа ми е изгоряла max1999.Тя прави:+3.3v и 5v.Естествено няма ги и лаптопа ми няма признаци на живот.Сложих процесора на друго дъно за обикновено рс и разбрах,че е здрав.Което ми дава надежда,че е възможно да възтановя лаптопчето.Моля,дайте някакви съвети.Ако сменя max1999 дали ще тръгне?Има ли аналог?От къде да си доставя чипа? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 02, 2009 20:45 Заглавие: |
|
|
То хубаво е че си написал модела на лаптопа ,версията на дъното и т.н.,как да се каже дали му има още нещо ,като не пише какво е мерено преди или след тоя стабилизатор.То проца е последното нещо дето гори на един лаптоп .Аз поне скоро не съм виждал. _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |
мармот Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 02, 2009 22:07 Заглавие: |
|
|
Подкрепям написаното от Войнишки.Пак трябва да врачува някой що е туй,откъде е,какво,как и защо става,и така ли трябва да е,ама може ли да е,и т.н.Тази интегрална схема освен че прави напрежения,чака напрежения.И сигнали.И при някои от сигналите ще се 'запушва',ако не ги хареса.При некоректни входни напрежения-също. _________________ Ремонт на лаптопи
Зарядни за лаптоп |
|
|
 |
malderman Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 03, 2009 9:38 Заглавие: max1999 |
|
|
| Приятели,БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА ВНИМАНИЕТО!Чудя се,защо такива големи разбирачи,се занимават с лаиче като мен.Имах,нужда от разбиране и добро отношение и съвети,не от хокане.УМИШЛЕНО СЪМ ДАЛ ТОЛКОВА ИНФО.Машината е добра купих я от Германия и много преживях с нея.MAX1999 изгоря от зарядното,но него го направих.ИЗВИНЯВАМ СЕ НА ВСИЧКИ.СМЯТАМ ТЕМАТА ЗА ЗАКРИТА.БЛАГОДАРЯ,СЪРДЕЧНО НА БОЖИЛОВ!!! |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|