| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
taralion Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 20, 2009 21:55 Заглавие: Уред за премахване на смущенията по електрическата мрежа |
|
|
| Имам познат, който още от онова време се занимава с музика. По-точно е маниак на качественото възпроизвеждане от различни носители. Напоследък се оплаква от някакви пуканици, които се чували и според него влизали от ел. мрежа. Търся някакъв вид UPS със филтри или само такива да се намират, като готово изделие. Разглеждах MGE, APS, но разнообразието е голямо, пък и незнам кое ще свърши работа. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
vladimir_ki4ev Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Окт 21, 2009 20:45 Заглавие: |
|
|
| Щом е маняк,значи и музиките му са маняшки.И това значи сериозни филтри на захранващите блокове.Не мога да си представя, че минават шумове през захранващия кабел на качествен апарат.Пък знае ли човек?Но ми се струва че юпиес няма да помогне в този случай. |
|
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

Регистриран на: 16 Мар 2008 Мнения: 3329 Местожителство: Варна, България
|
Пуснато на: Сря Окт 21, 2009 21:32 Заглавие: |
|
|
Добре изчислени CLC вериги преди тях разбира се някой друг варистор,tvs след това траф 1:1 220:220 като на вторичната намотка се прави среден извод който да го играе към зануляването и по този начин е галванично разделено от цялата мрежа! После може пак CLC верига. Това което си гледал може да е на импулсен прицип.... бях гледал и аз на някакви такива но ме заболя главата като видях цената! _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |
kabel Опитен потребител

|
|
|
 |
ststefanov Опитен потребител

|
|
|
 |
kabel Опитен потребител

|
|
|
 |
taralion Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Окт 22, 2009 20:59 Заглавие: |
|
|
| Интересува ме някъде намира ли се заводско, че отдавна съм престанал с ТНТМ-то, след бума на китайската икономика? |
|
|
 |
|