|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
tonyy Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Окт 22, 2009 13:32 Заглавие: Проблем със звука на DVD. |
|
|
Здравейте. Имам следния проблем: имам DVD NEO PDX77, а наскоро купих едни компютърни колонки Logitech X-240. Свързах ги чрез преходник към чинчове Audio OUT на ДВД -то. Дотук добре, има звук, но забелязах, че като слушам обикновено CD, на песни, на които стереото ясно се усеща, сега не се хваща, т.е. сигурен съм, че звукът е моно. Не разбирам защо. Гледах в audio setup - нищо, което да ми подскаже нещо, още повече, че там няма моно и стерео. Идеи?
Благодаря предварително. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Окт 22, 2009 13:37 Заглавие: |
|
|
| Огледай пак внимателно, книжката на DVD-то и дистанционното му. |
|
|
 |
pepimaistora Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 23, 2009 16:30 Заглавие: |
|
|
че там няма моно и стерео..........
Кой ти каза че няма моно и стерео ИМА само че пише R или L някаде от менюто , ако можеш снимай дистанционното и ще ти кажа кое е копчето , но май е бутона AUDIO. |
|
|
 |
tonyy Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 23, 2009 18:51 Заглавие: |
|
|
| Не мога да кача снимки тук, защото трябва да имам минимум 50 поста. Както и да е, ето ги: http://picasaweb.google.com/stoyangv2/DVD?feat=directlink Имам чувството, че вече извъртях всички варианти и не става... А да не би проблема да идва оттам, че колоните са 2.1 ? |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|