| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
joro66 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 23, 2009 21:20 Заглавие: Неизвестна аларма (може би EagleMASTER) |
|
|
Някой може ли да каже каква е тази аларма. Прилича ми на EagleMASTER, ама не съм сигурен за модела. _________________ Висшето образование и алкохола на никого не прощават. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
joro66 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 23, 2009 21:20 Заглавие: |
|
|
Ето как изглежда с кутийката. Интересува ме дали си заслужава да и търся дистанционни (ако се обучават). _________________ Висшето образование и алкохола на никого не прощават. |
|
|
 |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 24, 2009 8:15 Заглавие: |
|
|
Ами зависи за колко ще ги намериш.Ако модула ти е подарък,а намериш ДУ по 10-12 кинта-вземай ги.Вероятно всички проблеми при тези аларми идват от некачествен монтаж,поне аз доколкото съм се сблъсквал с такива,затова опитай Всички връзки-задължително да минат през поялника! _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили!
Последната промяна е направена от Ditronix на Съб Окт 24, 2009 15:41; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
joro66 Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 24, 2009 12:05 Заглавие: |
|
|
Този модул го свалих от една кола която щеше да ходи на вторични и ми се стори да е хубава. С една дума ми е без пари. Ама май ще е трудно да я индентефицираме. _________________ Висшето образование и алкохола на никого не прощават. |
|
|
 |
nick_s Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 24, 2009 16:39 Заглавие: |
|
|
Моята май е същата , доколкото помня . Не знам точно кой модел е , май наистина беше Eagle . Имам картинка за свързването ако ти трябва пиши . За дистанционните нищо не знам , ако разбереш кажи че аз съм с едно . _________________ Не спори с човек който има повече свободно време от тебе ! |
|
|
 |
joro66 Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 24, 2009 18:08 Заглавие: |
|
|
Не ми е проблем свързването. Ако може да провериш дали е същата, ако не те затруднява" и ми трябва точния модел и снимка на дистанционното. _________________ Висшето образование и алкохола на никого не прощават. |
|
|
 |
nick_s Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Окт 25, 2009 22:11 Заглавие: |
|
|
Ето снимка на дистанционното , извинявам се за лошото качество . Няма никакви надписи по алармата , а не ми се сваля от колата . На платката на дистанционното пише - CL126T . Дано да съм помогнал _________________ Не спори с човек който има повече свободно време от тебе ! |
|
|
 |
joro66 Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Окт 25, 2009 22:20 Заглавие: |
|
|
Мерси, достатъчно добре се вижда. Ако намеря подобно изглеждащо по магазините може да пробвам дали ще стане със самообучение да го приеме. _________________ Висшето образование и алкохола на никого не прощават. |
|
|
 |
gmg_service Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 26, 2009 23:23 Заглавие: re |
|
|
| joro66 написа: | | Мерси, достатъчно добре се вижда.... |
joro66 малко трудно едно дист. ще се самообучи.Ще ти е необходима точна процедура за обучение,и то за точния модел аларма.
Освен това дори и да откриеш дист. което да изглежда точно така,
откъде ще знаеш дали носещата честота съвпада,дали кодера съвпада,дали ,ключа е същият и т.н.т.
При цени на подобни аларми 30-40 лв.не знам защо се занимаваш с тази.  |
|
|
 |
|