|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
kableman Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 24, 2009 12:37 Заглавие: Продавам Платка, двигател, от пералня Indesit WIDL106 |
|
|
Пералнята работи клиента ми я остави.Решил съм да е продавам на части.Ако на някой му трябва нещо платка ,двигател или каквото и да е .Ако иска и цяла да е взема.Аз засега няма да е разглабям.Оставям е така.Който иска да дойде да е види закачам и мъркуча за водата и кабела и да пере. Пералнята е на 4 пранета 3 от които са мой след като разпробих кръстачката.160лв и искам но съм съгласен и на бартер за работещ GSM Nokia втора ръка с вграден GPS.Не държа на модел..Митко- 0899735310.Снимка на платката в Атача,или тук: http://kableman.MoiFoto.ru/103116/f2612244/ _________________ Похвалени ще бъдат чистите по сърце. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
kableman Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 27, 2009 8:15 Заглавие: |
|
|
Пералнята продадена.Моля модераторите да изтрият темата. _________________ Похвалени ще бъдат чистите по сърце. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|