Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Търся схема за UPS АРС model ES 350

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Модераторско кошче

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
sheki
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Златоград

МнениеПуснато на: Пон Ное 02, 2009 23:09    Заглавие: Търся схема за UPS АРС model ES 350 Отговорете с цитат

че станаха два такива с един и същи проблем претоварване без товар Smile
sheki
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Златоград

МнениеПуснато на: Вто Ное 03, 2009 1:10    Заглавие: Отговорете с цитат

Чвстно ви казвам ама мнооооооого ми убихте желанието да пиша, нова тема няма да пиша със запитването, ако сметнете за правилно да си ми върнете темата хубаво ако не, останете си със здраве.
Мейла ми е видим ама не за дълго, аман от спамери...
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Ное 03, 2009 10:23    Заглавие: Отговорете с цитат

Не,не смятам да ти върна темата Exclamation Evil or Very Mad
Дали сме ти убили желанието да пишеш си е лично твой проблем.И на мене навремето такива вечно недоволстващи срещу нещоси ми убиваха желанието да модерирам всеки ден във форума-но селяви,а и отдавна съм ви свикнал.Нищо че такива като тебе всеки ден с лопата да ги ринеш.
Цитат:
нова тема няма да пиша със запитването

Ааа,това си е лично твоя работа и въпрос на личен избор.
Цитат:
аман от спамери...

За тази цел в правилата поне 10 пъти има писано,как да се изпише и-мейл,като някой го притесняват спам-ботове.
Модераторите нито сме малоумни,нито сме кьорави-който ти е преместил темата тук(в случая аз),като види че си си оправил профила или дописал и-мейл в поста щеше да ти я върне темата обратно и без да напираш по този начин,и без да пускаш нови постове,да недоволстваш и т.н.
Аман от хора,които недоволстват че темата им е в коша и след като я коригират бързат и напират ли напират да им се върне обратно,вместо да благоволят да си размърдат задника да се запознаят с правилата и темите им въобще да не стигат до коша.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Модераторско кошче Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети