| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
keito Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 05, 2009 8:37 Заглавие: TV RECOR model:RC-4021 |
|
|
| Здравейте колеги,имам проблем с един телевизор който ми прави номера и немога да разбера какво става.Преди време сменихме процеор работи около 2м и пак започна да изписва CLEAR по време на превъртане на канал или уилване на звука и когато сканирам за канали.Освен този проблем от време на време след включване екрана светва и до няколко секунди потъмнява а най-отгоре остава цветна ивица .Дано някой има идея за този проблем. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 05, 2009 9:26 Заглавие: Re: TV RECOR model:RC-4021 |
|
|
| keito написа: | | Здравейте колеги, |
И по какво сме "колеги"-по писане във форум ли или по йедене и пийене на маса
Обърни се към близкия сервиз  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
keito Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 05, 2009 12:03 Заглавие: |
|
|
| Абе вие кат заседнете в някой форум и кат сте модератори данеби да сте господ това че несъм успял да разреша проблема не означава че несъм правил различни опити и не ме познаваш а се подиграваш егати смотания форум това само в България го има идиоти такива!!!!!!!!! |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 05, 2009 12:16 Заглавие: |
|
|
По нищо не личи да "си правил различни опити".Нито пък че имаш необходимите поне минимални познания да се ровиш в това с което си се захванал.
А като сме "смотан форум" и "идиоти"-винаги можеш да се махнеш оттук.
Даже и при следващи подобни прояви мисля да ти помогна по въпроса.Считай го като официално предупреждение  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|