| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Тодор Тодоров Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 03, 2009 21:46 Заглавие: Кафеавтомат AEG CF 100 |
|
|
| Кафемашината е била на ремонт не знам по каква причина.Уплътнението на буталото беше скъсано и го смених.След старт като завърши теста на механиката започват да мигат последователно четирите зелени и четирите червени светодиоди.Ако някой има идея ще съм благодарен. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
higsound Нов потребител

Регистриран на: 28 Яну 2009 Мнения: 30 Местожителство: КАРЛОВО skype GARH.LTD
|
Пуснато на: Вто Ное 03, 2009 23:45 Заглавие: |
|
|
| Здравей,а имали вода в резервоара?Ако няама пробвай да налееш сложи и малко кафе.Погледни това http://www.tehcomservis.com/dounload/manuals/AEG/CF100.pdf 7,8 страница мисля,че пише как се пуска и на края опитай да обезвъздушиш като пуснеш крана на водата да протече малко вода.Успех пиши кво е станало в крайна сметка |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Ное 05, 2009 21:20 Заглавие: |
|
|
| Инструкцията я знам наизуст.Всички датчици са здрави.Вода и кафе -бол.Някой знае ли как се влиза в сервизен режим? |
|
|
 |
higsound Нов потребител

Регистриран на: 28 Яну 2009 Мнения: 30 Местожителство: КАРЛОВО skype GARH.LTD
|
Пуснато на: Чет Ное 05, 2009 22:13 Заглавие: |
|
|
Машината не е обезвъздушена.Пусни крана за водата докато не изтекат 1,2 чаши с вода.Със сигорност ще заработи  |
|
|
 |
fugata Активен потребител

Регистриран на: 10 Авг 2006 Мнения: 72 Местожителство: около Монтана
|
Пуснато на: Пет Ное 06, 2009 3:12 Заглавие: |
|
|
Като започне да мига, завърташ кранчето за обезвъздушаване, както ти казаха.
Трябва да чуеш помпата че тръгва..., но това трябва да ти е известно.
Друга причина - нагревателят не нагрява, обикновено термопредпазителят..., но за причината да прекъсне си е твоя работа.
Скоро правих една подобна, същият робот, но от тези с дисплеят (по-новите CF-400 ), та причината беше в оптрона, от него не се изключваше нагревателят..., та термото си свършило работата.
За сервизен режим не зная, ако се намери от някъде и аз бих искал да науча.
Това, което имам е записът на паметта, евентуално ако ти трябва, но не вярвам да е от нея.
С празна памет не пробвай, защото по спомени, нещо не се изключваше нагревателя...
От къде намери уплътнението за буталото?
Те са две и на пръв поглед май не са еднакви...
п.п. Ако някой знае, от къде да се вземат таблетките на AEG, за промиване на отлаганията от кафе, нека сподели... |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Ное 06, 2009 19:06 Заглавие: |
|
|
| Уплътнението е само едно.Намерих го от магазина за резервни части за битова техника (гр.Шумен).След като пуснах програмата за промиване(дълга 1час)без препарат,всичко се оправи и заработи.Предполагам,че е натрупала някаква грешка и след промивката се е нулирала. |
|
|
 |
jamy Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Ное 11, 2009 21:26 Заглавие: п.п. Ако някой знае, от къде да се вземат таблетките на AEG, |
|
|
| За таблетките провери на този телефон , май там има всичко за тези машини 052561564 |
|
|
 |
fugata Активен потребител

Регистриран на: 10 Авг 2006 Мнения: 72 Местожителство: около Монтана
|
Пуснато на: Сря Ное 11, 2009 22:13 Заглавие: |
|
|
Благодарности, ще търся!
| Тодор Тодоров написа: | 1. Уплътнението е само едно...
2. След като пуснах програмата за промиване(дълга 1час)без препарат,всичко се оправи и заработи... |
1. Две са.
2. Дано! След някое и друго кафе, ще си покаже. Точно за това са въпросните таблетки...
Сега като се замисля, мигането може би е било от това, че не е завършил теста успешно.
Ако преди мигането, се е чувал електромагнита да щрака 3 пъти - гаранция. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Ное 13, 2009 23:31 Заглавие: |
|
|
| Не знам дали уплътненията са 2 или1,но аз намерих едно скъсано.Досега машината работи без проблем.За таблетките съм съгласен,но това е проблем на потребителя.Дано си спазва потребителската инструкция.Благодаря на всички отзовали се за съдействието. |
|
|
 |
|