| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Banko62 Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Ное 11, 2009 20:23 Заглавие: crown PC2118 не регулира звука |
|
|
| Колеги ТВ-то има състав: проц.LC 863532C 55K9 . видео-LA76810 . звук TDA 2003 и вертикал LA78040N. Шасито не мога да го определя макар сьстава е на HD-36. Проблема е че макар на екрана да показва реголиране на звука нивото му не се променя.При нулево положение или МУТЕ се изключва.До момента съм проверил проца и видеото чрез замяна, макар че мисля че проблема е в ЕЕПРОМА 24С08. Само че всички бинове които намерих по форумите не решиха проблема.Тук емомента да споделя че при HD-36 ЗВУКА е с друга интеграла и регулирането на звука става с извод от проца, докато тук би трябва ло да става през адресните шини.Както е да е вече блокирах покрай този китаец и съвет някакъв няма да е излишен или пък някой може да има точния бин.Каквото и да е предварително благодаря. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ivan76 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Ное 11, 2009 22:45 Заглавие: |
|
|
| В случая съм убеден че става въпрос за точен бин,за съжаление нямам за този модел-сложи цокъл на паметта и пробвай със записи за елит или нео-може някой да съвпадне,може да пробваш и с празна памет |
|
|
 |
zapad Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Ное 11, 2009 23:12 Заглавие: |
|
|
пробвой и този _________________ който не знае закону на ому да си оди у дому |
|
|
 |
emoome Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 12, 2009 0:35 Заглавие: |
|
|
CROWN CP2118 някак си повече му тича
И в краен случай, с малко повече играчка, [url=http://www.eserviceinfo.com/downloadsm/42077/_LC863532C—55K9.html]LC863532C—55K9 service mode[/url] трябва да помогне... |
|
|
 |
don bazilio Активен потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 12, 2009 5:32 Заглавие: CROWN не се регулира звука |
|
|
| Това за което пишеш ми напомня за подобен дефект пак в CROWN при мене звука беше слаб отпред показваше че се регулира ама нищо не става. Може да не е това но обърни внимание като се хванеш за корпуса на тунера и измериш плюса и минуса на захранването на крайното стъпало за звука . Общия минус по една шина която при мен беше спукана тръгва от захранването влиза си в чипа на крайното стъпало на звука и се заземява с общата маса чак на масата на тунера . Много нежна шина беше спукана . Успех |
|
|
 |
Banko62 Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 12, 2009 9:42 Заглавие: Re: CROWN не се регулира звука |
|
|
Колеги проблема вече е решен с ваша помощ. Колегата emoome e прав че модела е CP 2118 . .Проблема се реши с БИНА които изпрати ZAPAD като се наложи само да пипна вертикалния размер.Благодаря на отзовалите се. |
|
|
 |
|