Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Флаш на смарт телевизор Самсунг

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
guitman
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Пловдив

МнениеПуснато на: Пон Окт 20, 2014 18:11    Заглавие: Флаш на смарт телевизор Самсунг Отговорете с цитат

Здравейте!
Телевизора е Samsung UE40F55 След последната актуализация на софтуера, изчезна браузъра. Много се ядосах, защото смарт ТВ без браузър е скопен страшно много. Има ли начин да върна стара версия на софта и как става?
guitman
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Пловдив

МнениеПуснато на: Нед Окт 26, 2014 18:39    Заглавие: Отговорете с цитат

Проблемът е решен!
Как стана, ами оплаках се на Самсунг. Те ми отговориха че забраняват връщане на стар софт, тъй като било опасно. Evil or Very Mad Вси пак ми дадоха съвет да нулирам Smart Hub, което за мен беше тъпотия, защото така само ще си изтрия всички настройки, акаунти, пароли, приложения и т. н. Все пак го направих и за моя изненада браузъра се появи.
Надявам се тази тема да помогне и на други!
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети