| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
dobrin_67 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Ное 18, 2009 14:27 Заглавие: Интернет- телевеизия съвет. |
|
|
Имам си една идея но реших да се посъветвам преди да я реализирам.
До сега ползвам пакет на един доставчик (кабелна телефон и нет за 40лв.) но нещо не съм доволен и мисля да правя следното: един кабел до рутер и от там до 2 компютъра единия ще си е с нормален 22" монитор а надругия да ползвам телевизора за монитор и безжична мишка вместо дистанционно. И така в двете стаи да имам телевизия и нет срещу една такса от 20-25 лв. Гледах телевизията в офиса на фирмата към която съм се насочил върви си добре но като им казах какво мисля се спогледаха и казаха че това било тестов период.
Някой гледа ли телевизия така в кухнята че като не му хареса нищо да си щракне с мишката и на тв.то да доиде примерно тази страница а не да ходи в другата стая да види дали има нови мнения по темата  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Ное 18, 2009 16:29 Заглавие: |
|
|
Не ми е ясно какво точно се опитваш. Пакет от кабелната ли ще разклоняваш (аналогов, цифров) или интернетска телевизия (iptv)?
Първите се разклоняват безпроблемно дори на повече от 2 в жилището - само си пускаш кабела. IPTV ако ти го предлага доставчика (при мен е безплатно). Цифровия пакет също. А за аналоговия толкова ни нямаш някой телевизор?
За разклоняване на интернета ти трябва рутер. За предпочитане някоя стара щайга за 20-30 лв. с линукс. Някои доставчици си правят магарии с TTL и други неща и искат още пари за повече от 1 компютър.
Не е проблем да изкараш видеоизход от компютъра на телевизор, но е прекалено ситно и не се чете - няма честотна лента. _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
|
 |
dobrin_67 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Ное 18, 2009 16:44 Заглавие: |
|
|
Извинявам се ако нещо съм написал не ясно
Става въпрос за доставка на интернет в които има включени пакет от тв. програми .
http://burgasnet.com/?show=tv |
|
|
 |
|