| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
raff Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Ное 20, 2009 16:36 Заглавие: търся оригинален firmware за dvd LG DVX 9900 |
|
|
| при опит за ъпдейт на плеъра го "убих" софтуерно и сега си търса оригиналния файл за да го съживя. преровил съм всевъзможни сайтове, но навсякъде има само ъпдейт-и. ще съм благодарен ако някой сподели от къде мога да си изтегля файла. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ststefanov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Ное 20, 2009 16:41 Заглавие: |
|
|
| Ъпдейта не е ли просто по-нова версия на оригиналния фърмуер? |
|
|
 |
raff Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Ное 20, 2009 18:23 Заглавие: |
|
|
| предполагам че е така. ъпдейтите които намирам са по малки от оригиналния файл и са MIH а на мен ми трябва BIN , за да се сложи през програматор. другите са за буутване от самото двд чрез диск, което при мен е невъзможно защото двд-то е напълно "умряло". |
|
|
 |
mitachi Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Ное 20, 2009 20:16 Заглавие: |
|
|
Ами така се получава, като всеки се занимава с това дето не му е работа. Аз не смея да слагам дискове, преди да съм сигурен че мога да върна старото, ама четете разни глупости в интернет и айде? Толкова е било лесно, преди да се правят експерименти, да се прочете оргинала! МТ1389. Имаш ли кабел да направиш нужното? Дай един файл за диск, да не се занимавам с търсене в интернет. Мисля, че не е проблем да се направи нормален за флашване по кабел. Ама най добре го занеси в сервиз и си плати за гяволиите! _________________ Не обръщайте голямо внимание, на това което съм писал след 22.00ч. |
|
|
 |
raff Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Ное 20, 2009 21:04 Заглавие: |
|
|
прав си за това че всеки се хваща с неща дето не са му работа. много бяха дребни субтитрите, иначе нямаше да се хвана.
та значи, аз кабел нямам и не разбирам от тия работи. дадох го на един френд дето му свали некъв чип и го закачи на програматор да го прочете и видя че съм успял наполовина да запиша ъпдейта. каза че може да изтрие всичко и да запише на ново софт само трябва да му го осигуря. по въпроса за сервиза-пробвах тук в Бургас но ударих на камък. казаха че трябва в София да го пратя. звънях в сф в представителството на LG и ми казаха че ще го оправят срещу 40лв но трябва да им го пратя. куриера в двете посоки е 20лв. обезмисля се цялата хамалогия за тия пари. ако някой помогне да си набавя софт ще пробваме да го оправим, ако ли не- за части.
http://dvx9900.hit.bg/
тук има файлчета. |
|
|
 |
mitachi Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Ное 20, 2009 21:17 Заглавие: |
|
|
Абе вече не е сигурно как го е свалил чипа, и защо изобщо е трябвало да го сваля. После не знаем, дали ще го запои както трябва? Тоя домашен комп ми е чисто "гол" в момента, че е преинсталиран, ама утре ще дам файл за запис с програматор. Поне така предполагам. Ама трябваше да се правят нещата по кабел. Едно краче незапоено-ще ви подлъже. А куриерите трябва да взимат по 6.50 примерно. Това е леко DVD. Ама не може в Бургас да няма оторизиран сервиз, та да е нужно пращане? _________________ Не обръщайте голямо внимание, на това което съм писал след 22.00ч. |
|
|
 |
raff Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Ное 20, 2009 23:34 Заглавие: |
|
|
бъди сигурен че нямаме почти нищо като хората при нас. обиколих всички сервизи по известни в града. гледаха ме като объл камък. оторизирания ни сервиз на LG е едно псевдогаражче дето праща по сложните неща във София. куриерите взимат и по 2,4% върху сумата за наложен платеж с който трябва де се разплатя със сервиза. както и да е няма да изпадаме в подробности. а за чипа не се притеснявам, агента се занимава с чип-тунинг на автомобили и няма проблеми с сваляне и слагане на чипове. а за специален кабел не сме знаели и за това по баламския начин действаме . много ще съм ти благодарен наистина ако ми измислиш файлче. ще черпя като идваш на море! |
|
|
 |
|