| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 24, 2005 12:00 Заглавие: SABA P42SC42 не знам как се запаметява ??? |
|
|
Бре колеги я научете един експерт как да запаметявам програмите на това чудо.Телевизора има +Р и -Р +V -V Бутон S бутон AV бутон с стрелка който като го натисна избира програмата има и два бутона за финната настройка.Като избера програмата на дисплея остава да свети С канала и една точка след него която мига.Има и бетон с две стрелки една срещу друга но те според мен са за стандартните регулировки.Нямам дистанционно и дали на него трябва да има бутон за запаметяване. Нещо аз бъркам ама какво е....... _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
FANI SIRAKOVA Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 24, 2005 12:07 Заглавие: |
|
|
Колега тази Саба се запаметява като Кристалите.
Натискаш бутона С избираш канала след това F- или F+ и веднага след това цифрата на програмата която искаш, държиш докато точицата мигне ! Трябва да стане за 7 сек. Успех!
Всичко това се изпълнява от пулта! |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 24, 2005 13:00 Заглавие: |
|
|
| Докато мига точката натискаш цифрата на канала на който искаш да го запомниш и държиш докато престане. За над 10 най-напред 0-та задържаш и след това втората цифра. |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 24, 2005 13:16 Заглавие: |
|
|
Да ама не ! Без дистанционно сигурно не става защото няма как да натисна на кой канал искам да сапаметя .Натисна ли от панела примерно +Р то отиде подяволите. С една дума само ми отговорете може ли без ДУ или не и ако може RC да ми каже какво да му купя. _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 24, 2005 13:49 Заглавие: |
|
|
Без пулт според мен не става.
Пробвай Р4003 или Conel 2542, другия вариан е P1597 или Conel2547.
При тия шасита има вариации на тема пултове .
Има още една възможност, ама за нея после. |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 24, 2005 14:30 Заглавие: |
|
|
С едно универсално URC22B и с код 067 заспа.Благодаря ви.Тъкмо се чудех де да го пласирам че го имам от много отдавна.  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
|