|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
cyby66 Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Ное 20, 2009 20:41 Заглавие: Blaupunkt Freiburg - не си разпознава картата.(разрешено) |
|
|
Моля, помогнете да съживим въпросният радиокасетофон Blaupunkt FreiburgCR 42 . Картата прекъсна. Първоначално не искаше да заработи докато не се стопли картата. Впоследствие картата прекъсна тотално и сега на дисплея изписва CARD и след малко си "дърпа шалтера".
Не ми е сега времето да купувам друго радио по различни причини.
Моля, ако някой знае как да го подкараме без карта да каже какво ще му струва труда и да го оправиме. Аз съм технически грамотен и бих могъл следвайки вашите инструкции да извърша необходимите манипулации.
Имам и друга възможност а именно да се завъртя покрай таксиджийте или покрай някоя заложна къща и за жълти стотинки да си купя някое гепено радио. Е, това няма да го направя, защото така разбирам живота.
Благодаря предварително на всеки един за отделеното внимание.
Поздрави
Проблема е разрешен. 
Последната промяна е направена от cyby66 на Пет Ное 27, 2009 21:51; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
mitachi Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Ное 20, 2009 21:01 Заглавие: |
|
|
В София има толкова много сервизи дето ще го пуснат без карта? Цената не трябва да е висока. Аз лично взимам 20лв. за тоя модел. _________________ Не обръщайте голямо внимание, на това което съм писал след 22.00ч. |
|
|
 |
pavlin v Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Ное 22, 2009 12:39 Заглавие: |
|
|
Трябва ти програматор.Обади се ще го оправя.  |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|