Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Nokia E51 и доставчик използващ PPPoE - Възможно ли е ?

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Мобилни комуникации - Mobile communications

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
DJ69VN
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Варна, България

МнениеПуснато на: Пет Ное 20, 2009 20:11    Заглавие: Nokia E51 и доставчик използващ PPPoE - Възможно ли е ? Отговорете с цитат

Значи идеята е следната искам да ползвам интернет на телефона през WIFI но в конкретния случай е вдигнат PPPoE и не се получава Sad
bad_boy_2
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Пон Ное 23, 2009 17:37    Заглавие: Отговорете с цитат

Мда, това ме измъчваше доста време и мен и го бях зарязал поради липса на време. Мога да ти помогна с няколко линка, въпреки че нямам работещо решение все още.
http://discussions.europe.nokia.com/discussions/board/message?board.id=communicators&thread.id=16313 от тази тема интересното е следния линк http://europe.nokia.com/find-products/nokia-for-business/software/security-and-intranet/nokia-mobile-vpn . От сайта на нокиа се тегли приложение за телефона, отделно до колкото разбрах трябва и програма с която да се направи нещо като файл с настройките. Настройките, които трябва аз да направя са тези: http://www.helpdesk.ugent.be/vpn/en/iphone.php . От съпорта ме минаха с отговора, че не са длъжни да поддържат всяко устройство. Тука явно всеки има айфон, а нокиите са като банани през комунизма. За да е с повишена трудност задачата ми са използвали и циско устройство. Ако имаш мерак може да се пробваме да ги подкараме пущините.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
mishomvp
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Златоград

МнениеПуснато на: Пон Ное 23, 2009 18:59    Заглавие: Отговорете с цитат

Да разбирам ли, че доставчика ти е дал само AP? И ти посредством компютър се връзваш? Директно PPPOE на телефона ще е трудно и ресурсоемко .. и почти невъзможно ... Smile Още един рутер и това е Smile
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
DJ69VN
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Варна, България

МнениеПуснато на: Пон Ное 23, 2009 19:46    Заглавие: Отговорете с цитат

Покъсно ще разгледам линковете. А иначе доставчика си е моя. Просто е вдигнат PPPoE за WIFI потребителите но искам да си полвам и от GSM ма ... където имам покритие на АP тата. Мислех да правя отделен акаунт за GSM само който да е без PPPoE но не мисля, че е разумно..
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Мобилни комуникации - Mobile communications Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети