|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
sacho Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Ное 25, 2009 20:45 Заглавие: NEO MP-01F решено |
|
|
Търся фирмуер (софтуер) за това чудо на техниката NEO MP-01F Проблема му е че при стартиране от хардуерното ключе излиза пясъчния часовник зарежда логото и пак се рестартира.Така до към 10 или 12 път зацепва и си работи.Ако се спира и пуска в ST/BY няма такъв проблем.Искам да пробвам да му сменя софта имам програмка която върви с неговия диск но нямам bin Някой ако може да помогне ще съм благодарен
 _________________ СЕРВИЗ ЗОРА - ПЛЕВЕН
www.sacho5.alle.bg
Последната промяна е направена от sacho на Чет Ное 26, 2009 19:27; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
mitachi Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Ное 25, 2009 21:47 Заглавие: |
|
|
Пратих в пощата едни работи, ама и там е "майката си трака". Поне ако се обърка нещо-се възстановява. M-Sonic е изделието нали? Но според мен, не е до софтуер. _________________ Не обръщайте голямо внимание, на това което съм писал след 22.00ч. |
|
|
 |
sacho Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 26, 2009 19:16 Заглавие: |
|
|
Благодаря ти междувременно днес намерих от друго място и стана с ъпгрейта.Програмката я има в диска с който върви.Да това е MSONIC  _________________ СЕРВИЗ ЗОРА - ПЛЕВЕН
www.sacho5.alle.bg |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|