| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
djgeorgyone Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 24, 2009 14:59 Заглавие: търся FIRMWARE za dvd LG LH-T360SE |
|
|
Здравейте имам проблем с двд-то,ако можете помогнете с намирането на Firmware za LG LH-T360SE.Благодаря предварително!
двд-то е на мой приятел държеше да му сложим нов фирмуеар,изтеглих го от този сайт http://elektrotanya.com/lg_lh_t360_firmware.zip/download.cgi .Сложих фирмуера на двд-то,всичко стана както трябва,но USB-то спря да работи.Мисля че намерих подобен проблем като моя в този руски сайт : http://remont-aud.net/forum/52-4930-1 Имат някакво решение но не разбирам много от руски,не мога да се регистрирам искат да се отговори на 4 въпроса а не знам верните отговори.Моля ви ако можете да ми помогнете! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
mitachi Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Ное 25, 2009 20:40 Заглавие: |
|
|
Ами ето това дето са качили, ама не нося никаква отговорност ако спре да работи DVD-to!!!
 _________________ Не обръщайте голямо внимание, на това което съм писал след 22.00ч. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Ное 25, 2009 21:15 Заглавие: |
|
|
| благодаря за файла , но ме претеснява че този фирмуеар не е точно за моя модел двд.Идеята ми е да попитаме в този руски форум те какво щте ме посъветват,може да имат точният фирмуеар за моя модел или някакво друго решение на проблема. |
|
|
 |
mitachi Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Ное 25, 2009 21:31 Заглавие: |
|
|
Истината е само една! Когато нещо Ви притеснява или не работи добре, обръщате се към съответния сервиз. Желателно е да е оторизиран за ремонт на изделието, така че ако се объркат нещата, да се възстанови. Трябва да се спре с това, да се качват разни файлове от хора, дето не им е това работата. Независимо, че има оргинален софтуер свободно в интернет, качен от самите фирми, не препоръчвам на никого да си прави подобни експерименти! Има много фактори които може да объркат нещата! А крайния резултат е:
 _________________ Не обръщайте голямо внимание, на това което съм писал след 22.00ч. |
|
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Ное 25, 2009 22:02 Заглавие: |
|
|
| mitachi написа: | ...а крайния резултат е:
 |
Съвсем вярно! |
|
|
 |
emoome Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Ное 25, 2009 22:16 Заглавие: |
|
|
...и понеже твойто мнение е равностойно по качество с мойто > Аз пък мисля ,че трябва да се опитва -напук на себестойността на мижавата техника  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Ное 25, 2009 22:48 Заглавие: |
|
|
| съгласен съм с вас,но за това потърсих помощ тук,ако може да не се стига до сервиза. |
|
|
 |
emoome Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Ное 25, 2009 23:24 Заглавие: |
|
|
| djgeorgyone написа: | | ...да не се стига до сервиза. |
Ех, братино! И до това често се стига! Там, освен зидаро-мазачи има и грамотни хора, спициялисти, дет викат, може да случиш...!
Форумите са за такива дето малко нещо недостига, обаче се намира това същото, и се върши работа ... При тебе -не знам  |
|
|
 |
|