| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ivankrivodol Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 03, 2009 22:44 Заглавие: Ayco 11AK30A4 - при проба на лампа не минава в StBy |
|
|
Телевизора съм го правил преди 3 месеца и половина с повреда пробил BU808. Сега дойде с доста изгоряло захранване - инт. схема, полевия транзисто, оптрона, няколко съпротивления. Интересно, че не беше изгорял предпазителя - резистора към Сорса на полевака го е изпреварил. След смяната на дефектните телевизора тръгна - пуснах го на лампа - заработи на StBy, натискам P+ за да тръгне и той тръгна, но след секунда или две не гасне, а си работи - на лампа. Пуснах Хоризонталното отклонение - работи нормално. На какво може да се дължи това да не гасне на StBy с лампата, при положение, че при предния ремонт гаснеше? _________________ All Rights Reserved |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 03, 2009 23:19 Заглавие: |
|
|
| Пулт? |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Дек 03, 2009 23:28 Заглавие: |
|
|
Пулта не е донесен. Какво точно имаш предвид? Дали му работи приемника на IR или какво?
П.С. без антена "брои" 5 мин и гасне в StBy. _________________ All Rights Reserved |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 03, 2009 23:45 Заглавие: Re: Ayco 11AK30A4 - при проба на лампа не минава в StBy |
|
|
Нещо не съм разбрал явно този пасаж (убягнал ми е съюза "не"):
| ivankrivodol написа: | | ....натискам P+ за да тръгне и той тръгна, но след секунда или две не гасне, а си работи - на лампа. ... |
|
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Дек 04, 2009 0:00 Заглавие: |
|
|
Да, това ме учудва, че пуснат на лампа не изгасва в StBy, както би трябвало, a го правеше предния път. _________________ All Rights Reserved |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Дек 04, 2009 0:07 Заглавие: |
|
|
За това шаси съм си записал ,че работи на лампа за товар без проблем докато аз не го изключа . Тъй че би следвало на лампа да си работи и да не минава в стенбай съгласно моите писания.  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Дек 04, 2009 10:57 Заглавие: |
|
|
Да не би предишния път да си го пускал с по мощна лампа .По принцип с 75w това шаси си е работи без да се гаси лампата по мои наблюдения. _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Дек 04, 2009 15:08 Заглавие: |
|
|
Освен да съм се объркал аз нещо  _________________ All Rights Reserved |
|