Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Ауууу ... Пих вода, че щях да умра от смях...

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Vaklin
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Дек 02, 2009 21:36    Заглавие: Ауууу ... Пих вода, че щях да умра от смях... Отговорете с цитат

Специално място в книгата е отделено на две стихотворения – едното е посветено на министър – председателя Бойко Борисов, а друго – „Човечност” - на народния представител от ГЕРБ в 19-и МИР - Русе Пламен Нунев. Така звучи част от стихотворението „Премиер, избран от народа”:

„О, достолепни Генерале, поведи ни!

Ний вярваме във твоя свят обет!

От враговете – Де Пе Се /ДПС/ пази ни!

Проправяй бъдния ни път напред,

За да застане нашата България

Във Европейския съюз със чест,

Да заблести като небесна лъчезария

Да я приветстват всички! Светла вест!

Премъдри Господи Иисусе, благослови Ти Генерала и България!”

А това е подобрената версия, изпратена от заклет фен на "широкият гръб" до ГЕРБ - Русе като отворено писмо с копие до пре(д)седателя на МС.

Води ни, Доблестни, Води ни!
Нас, заслепените в нощта!
Свети с пагони и със име
Да имаме безброй неща!

Да, сляпа бях, но виж - прогледнах!!!
Дари ме ГЕРБ със ясен ден
Та лъчезарната небесия
Да виждам както теб и мен!

Господи, Исусе Христе,
Прати ни светъл благослов
И сили, за да носи кръста
Новият Исус Христос!

Модераторите по лична преценка да изтрият темата или да я преместят във вицове. Компетентна препоръка, къде точно, ми е трудно да дам до преминаване на "културния шок" получен в резултат на запознаване с това радикално творчество.

P.S. Разбрах, че обществена телевизия в лицето на Канал 1 е отразила тази "новина" в сутрешния си блок! .би му мамата! И моите данъци издържат тази телевизия?!?!
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Дек 02, 2009 22:01    Заглавие: Отговорете с цитат

Чудя се само що не пускаш цялата новина,а я изместваш тенденциозно.Възрастна жена имала проблеми със зрението и от дадена политическа сила и помогнали финансово за очната операция.И заради това тя написала 2 глупави стихотворения.Ами толкоз е могла-така ги е написала.Имаше една приказка що не трябвало да се стреля по пианиста...
Честно казано предпочитам да дават пари на старци(пък било то и популизам),отколкото да ходят да пушкат кози по баирите...
Пробвай и ти да дадеш на някой старец пари за операция.Може пък с тоя популизам един ден да станеш и ти най-сетне кмет на Козлодуй.
А ако не станеш-поне ще си извършил едно добро дело.Което е нещо хубаво,а и не боли.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Ditronix
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Провадия

МнениеПуснато на: Сря Дек 02, 2009 22:03    Заглавие: Отговорете с цитат

З асъжаление парите ни от данъците издържат не само тази простотия!Издържат още доста хрантутници,които се смеят от сърце,като се сетят за такива като нас!

DRL модули за всички видове автомобили!
Върнете се в началото
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Дек 02, 2009 22:14    Заглавие: Отговорете с цитат

Ditronix написа:
З асъжаление парите ни от данъците издържат не само тази простотия!

Другия вариант е да се закрие БНТ.От което по-добре няма да стане.
И без това в момента е най-смислената телевизия и единствената останала в която се държат още що-годе сериозно.Без биг-брадъри и всякакви темподобни реалитита и турбо-фолк.
Телевизиите дават това което се харесва на народа.Имат си статистически проучвания и си ги ползват много от отдавна.Ако 99% от народа се интересуваха от квантова механика и имаха поне интелекта на Айнщайн сигурно по телевизиите ни щяха да дават други работи.Ама пусто-нежели...
В момента на мода е ББ и се залива народа с всичко до най-малката подборност относно ББ и партията му.Ако се изпърди по-гръмко сигурно и това ще бъде съобщено.
Както са на мода и гейовете-не съм гледал тази сутрин въпросния блок,а и поначало телевизия не гледам,но хванах по случайност по същото време БТВ.Там даваха интервю с поредния пед,такова де хомосексуалист,който тая година ще представя страната на Евровизия.
Та така.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Vaklin
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Дек 02, 2009 22:24    Заглавие: Отговорете с цитат

Ми прогледнала. Добре. Помогнали и финансово. Пак добре. Имах колега, който се нуждаеше от трансплантация на бъбрек. Помагал съм му с всичко което е във възможностите ми. Нещата бяха успешни и човекът даже тръгна на работа. Дано да е така и в бъдеще!
Виж, ако вземе та напише хвалебствена ода, вервай ми, ще се отрека от него!

За кметуването. Ще отговоря с неща понятни за теб. Кинтите там са малко. Изкарвам повече, имам повече свободно време и придобивам повече знания без да имам ден за контакти с малцинствени групи и сополивото бъдеще на родината в ръцете им. И ще изкажа и нещо понятно на мен и малцина. Кметските избори бяха подходящо място за полунасилствено въвеждане на писани правила за спечелилия. Който и да е той. Нещата които съм искал, са влезли в програмата на спечелилия. Подписа се декларация за възприемането им между двата тура. Всичко с изключение на две бариерки и една ограда на определена специфична територия в града вече е изпълнено. Последното вероятно ще бъде направено при по-сериозен инцидент или към края на мандата на сегашния кмет.

Демек, всичко е точно. Нещата си вървят, аз продължавам да си пускам тока. Ако има сериозни проблеми и имам идея как може да бъдат решени, може пак да се кандидатирам. От спечелване упорито ще се въздържам. Трябва да съм луд за да се занимавам с всички прищевки и странни нужди на "популацията".
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Дек 02, 2009 22:33    Заглавие: Отговорете с цитат

Vaklin написа:
Виж, ако вземе та напише хвалебствена ода, вервай ми, ще се отрека от него!

Теб правили ли са ти сериозна операция?Бил ли си сляп?
Правили ли са ти трансплантация?
Ами не са...Чукай на дърво и да не ти се налага.Особено пък при нашето "здравеопазване".Щото тогава може не ода ами и ферман да решиш да напишеш в знак на благодарност.
Така е могла бабичката-така го е написала.Важен в случая е "жестът"-че някой се е трогнал и е тръгнал да пише стихотворение.А ако пък е толкоз бездарно стихотворението-поне ще се посмеем дружно.Смехът е хубаво нещо.Да си кьорав обаче не е хубаво нещо.Със сигурност.
А на журналята това им е работата-има новина за някой от "силните/актуалните люде на деня"-изловили са я въпросната новина и са я пуснали в ефира.
Нали все пак и те трябва да изкарат за лябът.
bai_tishan
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Велико Търново

МнениеПуснато на: Сря Дек 02, 2009 23:19    Заглавие: Отговорете с цитат

Божиле,нали във форума политиката е табу-нещо май кривнахте с Ваклин от правия път
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Дек 03, 2009 9:12    Заглавие: Отговорете с цитат

Гледам да вървим по границата и да не я прекрачваме.Иначе щях да напиша много неща относно политиките и на управляващите в момента и на опозицията.Както положителни,така и отрицателни.За съжаление,както и всичко останало в България-отрицателните преобладават.
Тя цялата ни политика е такава че освен като един добър повод да се посмеем май за друго не става.
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети