|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 02, 2009 21:36 Заглавие: Ауууу ... Пих вода, че щях да умра от смях... |
|
|
Специално място в книгата е отделено на две стихотворения – едното е посветено на министър – председателя Бойко Борисов, а друго – „Човечност” - на народния представител от ГЕРБ в 19-и МИР - Русе Пламен Нунев. Така звучи част от стихотворението „Премиер, избран от народа”:
„О, достолепни Генерале, поведи ни!
Ний вярваме във твоя свят обет!
От враговете – Де Пе Се /ДПС/ пази ни!
Проправяй бъдния ни път напред,
За да застане нашата България
Във Европейския съюз със чест,
Да заблести като небесна лъчезария
Да я приветстват всички! Светла вест!
Премъдри Господи Иисусе, благослови Ти Генерала и България!”
А това е подобрената версия, изпратена от заклет фен на "широкият гръб" до ГЕРБ - Русе като отворено писмо с копие до пре(д)седателя на МС.
Води ни, Доблестни, Води ни!
Нас, заслепените в нощта!
Свети с пагони и със име
Да имаме безброй неща!
Да, сляпа бях, но виж - прогледнах!!!
Дари ме ГЕРБ със ясен ден
Та лъчезарната небесия
Да виждам както теб и мен!
Господи, Исусе Христе,
Прати ни светъл благослов
И сили, за да носи кръста
Новият Исус Христос!
Модераторите по лична преценка да изтрият темата или да я преместят във вицове. Компетентна препоръка, къде точно, ми е трудно да дам до преминаване на "културния шок" получен в резултат на запознаване с това радикално творчество.
P.S. Разбрах, че обществена телевизия в лицето на Канал 1 е отразила тази "новина" в сутрешния си блок! .би му мамата! И моите данъци издържат тази телевизия?!?! _________________ --------------------------------------------------
Ако търсите помощ, сбъркали сте форума. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 02, 2009 22:01 Заглавие: |
|
|
Чудя се само що не пускаш цялата новина,а я изместваш тенденциозно.Възрастна жена имала проблеми със зрението и от дадена политическа сила и помогнали финансово за очната операция.И заради това тя написала 2 глупави стихотворения.Ами толкоз е могла-така ги е написала.Имаше една приказка що не трябвало да се стреля по пианиста...
Честно казано предпочитам да дават пари на старци(пък било то и популизам),отколкото да ходят да пушкат кози по баирите...
Пробвай и ти да дадеш на някой старец пари за операция.Може пък с тоя популизам един ден да станеш и ти най-сетне кмет на Козлодуй.
А ако не станеш-поне ще си извършил едно добро дело.Което е нещо хубаво,а и не боли. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 02, 2009 22:03 Заглавие: |
|
|
З асъжаление парите ни от данъците издържат не само тази простотия!Издържат още доста хрантутници,които се смеят от сърце,като се сетят за такива като нас! _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Дек 02, 2009 22:14 Заглавие: |
|
|
| Ditronix написа: | | З асъжаление парите ни от данъците издържат не само тази простотия! |
Другия вариант е да се закрие БНТ.От което по-добре няма да стане.
И без това в момента е най-смислената телевизия и единствената останала в която се държат още що-годе сериозно.Без биг-брадъри и всякакви темподобни реалитита и турбо-фолк.
Телевизиите дават това което се харесва на народа.Имат си статистически проучвания и си ги ползват много от отдавна.Ако 99% от народа се интересуваха от квантова механика и имаха поне интелекта на Айнщайн сигурно по телевизиите ни щяха да дават други работи.Ама пусто-нежели...
В момента на мода е ББ и се залива народа с всичко до най-малката подборност относно ББ и партията му.Ако се изпърди по-гръмко сигурно и това ще бъде съобщено.
Както са на мода и гейовете-не съм гледал тази сутрин въпросния блок,а и поначало телевизия не гледам,но хванах по случайност по същото време БТВ.Там даваха интервю с поредния пед,такова де хомосексуалист,който тая година ще представя страната на Евровизия.
Та така. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 02, 2009 22:24 Заглавие: |
|
|
Ми прогледнала. Добре. Помогнали и финансово. Пак добре. Имах колега, който се нуждаеше от трансплантация на бъбрек. Помагал съм му с всичко което е във възможностите ми. Нещата бяха успешни и човекът даже тръгна на работа. Дано да е така и в бъдеще!
Виж, ако вземе та напише хвалебствена ода, вервай ми, ще се отрека от него!
За кметуването. Ще отговоря с неща понятни за теб. Кинтите там са малко. Изкарвам повече, имам повече свободно време и придобивам повече знания без да имам ден за контакти с малцинствени групи и сополивото бъдеще на родината в ръцете им. И ще изкажа и нещо понятно на мен и малцина. Кметските избори бяха подходящо място за полунасилствено въвеждане на писани правила за спечелилия. Който и да е той. Нещата които съм искал, са влезли в програмата на спечелилия. Подписа се декларация за възприемането им между двата тура. Всичко с изключение на две бариерки и една ограда на определена специфична територия в града вече е изпълнено. Последното вероятно ще бъде направено при по-сериозен инцидент или към края на мандата на сегашния кмет.
Демек, всичко е точно. Нещата си вървят, аз продължавам да си пускам тока. Ако има сериозни проблеми и имам идея как може да бъдат решени, може пак да се кандидатирам. От спечелване упорито ще се въздържам. Трябва да съм луд за да се занимавам с всички прищевки и странни нужди на "популацията". _________________ --------------------------------------------------
Ако търсите помощ, сбъркали сте форума. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Дек 02, 2009 22:33 Заглавие: |
|
|
| Vaklin написа: | | Виж, ако вземе та напише хвалебствена ода, вервай ми, ще се отрека от него! |
Теб правили ли са ти сериозна операция?Бил ли си сляп?
Правили ли са ти трансплантация?
Ами не са...Чукай на дърво и да не ти се налага.Особено пък при нашето "здравеопазване".Щото тогава може не ода ами и ферман да решиш да напишеш в знак на благодарност.
Така е могла бабичката-така го е написала.Важен в случая е "жестът"-че някой се е трогнал и е тръгнал да пише стихотворение.А ако пък е толкоз бездарно стихотворението-поне ще се посмеем дружно.Смехът е хубаво нещо.Да си кьорав обаче не е хубаво нещо.Със сигурност.
А на журналята това им е работата-има новина за някой от "силните/актуалните люде на деня"-изловили са я въпросната новина и са я пуснали в ефира.
Нали все пак и те трябва да изкарат за лябът. _________________ Мегатрон-2007 ООД
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Сря Дек 02, 2009 23:19 Заглавие: |
|
|
Божиле,нали във форума политиката е табу-нещо май кривнахте с Ваклин от правия път  _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Дек 03, 2009 9:12 Заглавие: |
|
|
Гледам да вървим по границата и да не я прекрачваме.Иначе щях да напиша много неща относно политиките и на управляващите в момента и на опозицията.Както положителни,така и отрицателни.За съжаление,както и всичко останало в България-отрицателните преобладават.
Тя цялата ни политика е такава че освен като един добър повод да се посмеем май за друго не става. _________________ Мегатрон-2007 ООД
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|