Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Code za Blaupunkt Car 300D

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Blaupunkt_300
Гост

МнениеПуснато на: Сря Мар 30, 2005 13:33    Заглавие: Code za Blaupunkt Car 300D Отговорете с цитат

Mojete li da mi pomognete ?
imam Autoradio Blaupunkt Car 300D
iska code Sad
nomerata sa mu:
7 645 852 320
GM1300V6471957
Syshto taka imam zapitwane dali e wyzmojno bez display-a da go wyweda code-a i da se razkodira radioto ?
Blagodarq wi predwaritelno...
Върнете се в началото
Blaupunkt_300
Гост

МнениеПуснато на: Чет Мар 31, 2005 10:12    Заглавие: Namerih go... Отговорете с цитат

Mersi wse pak za proqwenoto sy4uwstwie...
Namerih code-a za radioto, a mojete li da mi kajete ewentualno dali bih mogyl da go wyweda bez Display ?!?
Kato zadyrja butona AS i se 4uwa zwuka sled koito trqbwa da se wywede code-a, no sled towa ne iska da go prieme.
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети