| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
gelkov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Дек 11, 2009 16:10 Заглавие: "КУТИЕН ЕФЕКТ" |
|
|
Може би заглавието не е много коректно, за което се извинявам предварително.Става дума за следното направих си устройство което комутира до към 2кВт управлявано по безжичен път.Идеята беше да го бутна в контакта и към него да включа устройството което искам да включвам и изключвам.Тук идва трудният момент никъде не мога да намеря подобна кутия.Пробвах да намеря контакти тип ШУКО които да монтирам в някаква универсална кутия, но уви не намерих нищо.Ако някой може да ми помогне ще съм безкрайно благодарен. _________________ eng. M.Gelkov |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
lz3dq Активен потребител

|
|
|
 |
gelkov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Дек 11, 2009 17:07 Заглавие: |
|
|
Видях ги трябва ми освен щепсел да има отзад контакт _________________ eng. M.Gelkov |
|
|
 |
Милен Опитен потребител

|
|
|
 |
penkeler Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Дек 11, 2009 19:22 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | | Пробвах да намеря контакти тип ШУКО които да монтирам в някаква универсална кутия, но уви не намерих нищо |
За да се монтира на кутия, контаката трябва да е от този тип. Цената на този ми се струва малко висока, но не успях да намеря снимка на друг. Такива има на предния панел на готварските печки Тип "Мечта", преносимите агрегати и някои други съоражения. |
|
|
 |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Дек 11, 2009 20:38 Заглавие: |
|
|
Намираш си кутия със щепсел и подходящ размер,вземаш един контакт тип "ВАРНА",изхвърляш излишното-трудно ми е да го обясня с думи,но като вземеш контакта,ще се светнеш.Остава да пробиеш необходимия отвор в кутията-мисля,че беше 60 мм. или нещо от сорта и си готов.По подобен начин правя кутии за терморегулатори за люпилни,но сега няма как да пусна снимки  _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
|
 |
Петров Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Дек 12, 2009 0:21 Заглавие: |
|
|
"КУТИЕН ЕФЕКТ"
И това какво общо има с търсенето ти, и къде е ефекта? |
|
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

Регистриран на: 16 Мар 2008 Мнения: 3329 Местожителство: Варна, България
|
Пуснато на: Съб Дек 12, 2009 10:24 Заглавие: |
|
|
Ако ти трябва кутия тип адаптер + контакт от другата страна ми пиши на лични мисля, че в склада има няколко бели немски TCM. _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |
gelkov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 13, 2009 18:09 Заглавие: |
|
|
Благодаря на всички отзовали се мисля 4е намерих каквото търсех, надявам се че няма да прозвучи като реклама, а и мисля че връзката ще е полезна tme.eu/bg
Темата може да се заключва.
А относно заглавието и критиката на Петров - мисля че се извиних още в началото _________________ eng. M.Gelkov |
|
|
 |
|