| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
tito_trifonov Опитен потребител

Регистриран на: 28 Сеп 2007 Мнения: 116 Местожителство: София, Благоевград
|
Пуснато на: Пет Дек 04, 2009 11:29 Заглавие: Въпрос за прожектор с ПИР |
|
|
Някой има ли опит със слагането на прожекторна лампа от тия дето са с ПИР? Един приятел в Люлин иска като приближава блока лампата да светва и пред блока да става светло.... Мисли, че така ще изгони разбойниците дето постоянно грабят блока, пък и за удобство. Иска прожектора да е поне на 3-тия етаж. Въпроса ми е според вас какъв прожектор да взема, колко W да е той така, че да е светло пред блока, надежни ли са и имат ли фото управление(т.е. да работи само през ноща) ?
Поздрави |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
slav4o.com Опитен потребител

Регистриран на: 04 Юли 2004 Мнения: 2970 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Пет Дек 04, 2009 18:09 Заглавие: |
|
|
| To тогас и ако има камера да включва да записва най-добре. А иначе има и вариант само с камера и компютъра засича от нея че има движение и крадеца няма и да разбере че го снимат. Но е доста скъпичко. |
|
|
 |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Дек 04, 2009 18:47 Заглавие: |
|
|
Ами ще трябва прожектор 500W,но датчика няма как да е на третия етаж-ще трябва да е долу около входа.Може да се настройва да работи само след смрачаване,няма проблем. _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
|
 |
Ангел Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 06, 2009 16:32 Заглавие: |
|
|
От 3тия етаж трудно ще хване движение!Но идеята е добра и евтина(около 20лв струват).Настройват се 3 параметъра(при по-добрите лампи)-чувствителност на светлина,време на светене и чувствителност на движение.Ползвам такава още от времето,когато се внасяха само от чужбина,и съм много доволен!Слагайте и вие,и пишете какъв е ефекта  _________________ "Сега всеки ден,всеки час навсякъде има матриял..." |
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Дек 06, 2009 20:06 Заглавие: |
|
|
A бе ефектът е супер!Аз съм с такъв комплект пред гаража вече повече от 7 години.Номерът е да се случи на лампа,че някои горят веднага.За варненци ще кажа,че в магазина на Габровски продават едни такива лампи с различна мощност,опаковани по 3 броя в блистер,които нямат грешка!Вече слагам само такива и не съм имал проблеми! _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
|
|
 |
tito_trifonov Опитен потребител

Регистриран на: 28 Сеп 2007 Мнения: 116 Местожителство: София, Благоевград
|
Пуснато на: Нед Дек 06, 2009 21:22 Заглавие: |
|
|
| Здравейте! Днеска сложих пожектора.... 500 W с отделен 360* ПИР. Много яко се получи!!! Само искам да кажа, че осветителното тялото (прожектора) е пълен боклук. Свети много яко, но пластмасата се чупи като за световно. Много внимавайте когато развивате болтовете на кутията за кабелите отзад, щото е възможно да останете без нея. Освен това за да го фиксираш под някакъв ъгъл си е истинско предизвикателство. Сложих Лампата на 2-рия етаж и сега е много много добре! Много съм доволен. |
|
|
 |
Милен Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 06, 2009 22:11 Заглавие: |
|
|
След една седмица ще му сменяш китайската лампа Тогава му сложи някоя маркова. |
|
|
 |
stoyangeo Опитен потребител

|
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Дек 07, 2009 16:47 Заглавие: |
|
|
Купувах и "маркови"-за по 7-8-10 лв.Същата работа!Ей това ,дето съм го писал по-горе беше спасението-нормално светещи лампи,работещи вече година и повече пред входовете на едно училище и в един склад за хранителни продукти!Ето и марката:NICE PRICE! _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
|
|
 |
Милен Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 07, 2009 19:31 Заглавие: |
|
|
| Sylvania 500W/240V караха по две години всяка вечер нон стоп. |
|