|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
alek_dimitrov Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Дек 08, 2009 18:46 Заглавие: Philips CCR 600 и опел корса |
|
|
| Привет приятели. Имам следния проблем - имам служебна корсичка, която няма касетофон - приятел ми даде Philips CCR 600, който не зная дори дали има код. Целта ми е да имам радио, за да слушам нещо в колицата докато се возя напред назад. Направих следното - свързах антената и куплунзите - резултата е, че касетофночето светва, но не дава никакви признаци, че работи - същото така, ако на дислплея на корсата за дата, час и прочие трябва да светне евентуално РДС-а, нещо не ми се получава и не дава никакви признаци на живот. Ще бъда много благодарен ако някой ми помогне с някакъв user guide или съвет, за да го подкарам. Знам че е старо, ама така или инак искам да слушам само радио, тъй че нямам големи изисквания. Благодаря на всички отзовали се и се извинявам ако не съм нацелил раздела. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Вто Дек 08, 2009 18:52 Заглавие: |
|
|
Отиваш в сериз-и си решаваш проблема. _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
alek_dimitrov Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Дек 08, 2009 19:02 Заглавие: |
|
|
| bai_tishan с риск да стана досаден, колко долу горе ще трябва да приготвя за подобна услуга |
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Вто Дек 08, 2009 20:48 Заглавие: |
|
|
в зависимост какво ще се прави.
1.Ако има проблем с комуникацията радио-дисплей
2.Обуаване на радиото да си"види"дисплея"
3.ако радиото е кодирано(в което съм убеден 99%)
Всико това ще се изясни на място. _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|