| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
rumkata1990 Опитен потребител

Регистриран на: 01 Юли 2009 Мнения: 185 Местожителство: Г.Оряховица/В.Търново
|
Пуснато на: Съб Дек 12, 2009 21:15 Заглавие: код за автокасетофон Renault - 22DC259/62F |
|
|
Model: 22DC259/62F
Prod nr: FD0401010290075
SN: 8200029539TV173
TOV173
RN 259F10290075
http://file.bg/c32576TRCPq
благодаря предварително  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Дек 12, 2009 21:22 Заглавие: |
|
|
В близкия сервиз не става ли? _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 13, 2009 15:20 Заглавие: |
|
|
Божилов, със сигурност ще му кажат кода във всеки сервиз, но там трябва да плати, затова търси тук безплатно  |
|
|
 |
stoianow Опитен потребител

Регистриран на: 29 Дек 2002 Мнения: 213 Местожителство: Г.Оряховица
|
Пуснато на: Нед Дек 13, 2009 21:27 Заглавие: |
|
|
Изчиташ паметта прилагаш файла тук и със сигурност мога да кажа кода и да се нулира брояча ако има нужда. Това радио няма тайни . Успех с разкодирането. То и по сериен номер става но не аз не бих рискувал  |
|
|
 |
plamen petrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 14, 2009 17:48 Заглавие: |
|
|
Пак ще се отклоня от темата но е крайно време да се вземе решение по този въпрос и да не отговаряме на - човека върви тук направи това и онова. В много форуми е абсолютно забранено казването на кодове с изключение на мембъри с повече от 300 (или някъква друга цифра ) мнения и поне 2 години членство. На този които наруши правилата бан за 1 седмица при второ нарушение 1 месец и така ще се научим на ред. _________________ Директна връзка Skype-plamenpetrov8281 |
|
|
 |
emoome Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 14, 2009 18:06 Заглавие: |
|
|
| plamen petrov написа: | | ..банове.. |
Значи леекичко ще те опонирам, защото според твоите правила, хлапака, -90-ти набор, е обречен никога нищо да не научи, даже и труд да влага
В този смисъл напълно подкрепям поста на stoianow, който не дава номер, но дава насоки >>>>
Да оборвам съдържателността на мнението ти, засега ме мързи и не виждам необходимост. А примери, повярвай -има доста...  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Дек 14, 2009 18:13 Заглавие: |
|
|
Не ми се спори явно ни е писано така да живеем и бавно да узряваме ( като нация ) _________________ Директна връзка Skype-plamenpetrov8281 |
|
|
 |
emoome Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 14, 2009 18:30 Заглавие: |
|
|
По-горе се изразих достатъчно ясно, в отговор получавам мъдруване като как се развива нацията...
А сега > директно да питам: Само ти ли искаш да цакаш клиентелата с някакво си разкодиране на касетофони, нещо като като монополист на пазара??
Тема в Енциклопедията ли трябва да направим? Имам какво да напиша там!! А в И-нет насоки бол  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Дек 14, 2009 18:47 Заглавие: |
|
|
emoome ,хайде не се изявявай като месия да казваш кои как да мисли. Относно на въпроса ти отдавна разкодирането не ми е тръпка беше преди 7-8 години , ох какво си губя времето . Хайде 4888 за да не съм монополист . Но аз не се крия за разлика от теб. _________________ Директна връзка Skype-plamenpetrov8281 |
|
|
 |
Todorov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 14, 2009 18:49 Заглавие: re: |
|
|
Код по сериен номер? Да, но трябва да си го е заслужил по някакав начин. Примерно: Отворил е най-малко касетофона. Прочел е паметта, ако има такава. Ако няма, да каже поне защо не може да го разкодира.
Забелязвам, че хора, който си нямат хал-хабер от разкодиране получават код .....? После се оказват клиенти на някого от всички тук. Предполагам, че не е необходимо форума да се превръща на нещо като онлайн разкодировачница по сериен номер без пари. Познавам вече няколко такива клиенти-дяволи. После ми казват - "Защо ми искаш толкова пари, като ти дават кода за 5 минутки - АЗ МОГА ДА СИ ГО ВЗЕМА И БЕЗ ТЕБ"
Нека да имаме някаква етика. Поне хора с първи пост започващ с думите "код по сериен номер" да не се толерират. Направо БАСТА за тях, а другите вече по преценка на администраторите.
Божилов не зададе ли въпрос?
Не виждате ли, че момчето няма дори програматор. За какво разкодиране говорим тогава??? |
|
|
 |
|