Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

update na firmware Crown 083 RIP

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
blajiv
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Пет Дек 18, 2009 14:00    Заглавие: update na firmware Crown 083 RIP Отговорете с цитат

Здравейте, искам да попитам по-запознатите за този модел DVD Crown 083 RIP,
http://www.zora-bg.com/main.php?p=products&s_p=product_details&product_id=10301&hotels=,
коео си купих. Понякога няколко секунди след началото на филма спира. Мисля, че трябва да се ъпдейтне фирмвеара. Някой ако знае как става да помага, благодаря предварително Smile)))
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
ves-bo
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Съб Яну 09, 2010 8:42    Заглавие: и аз имам проблем с DVD-Crown 083RIP Отговорете с цитат

Здравеи! Преди около 2 мес. си купих DVD-Crown 083RIP. Отначало ми хареса със софтуера си. След около десетина дена употреба забелязах неприятно трептене на картината (нещо като премрежване на очите). Също така на някои филми неприятно ми насичат от диск, а същите филми от флаш насичат много повече - 80 % от филмите е невъзможно е да се гледат. Занесох го на упълномощения сервиз за гаранционно обслужване. Седя там около 3 седмици. Като го взех казаха, че са пробвали същите филми, които им оставих на чисто ново същото DVD и то показвало същите проблеми, така че явно този модел така си работи. Това абсолютно не ме устройва. От "Зора" ми казаха, че няма проблеми с партидата и че проблема е в моя флаш. Това за мен е неприемливо, т.к. съм пробвал и други флашки - проблема е същия. МОЛЯ, за съвет!!!
А по отношение на ъпдейта в упътването е записано подробно - файл МТК.bin се записва на диск с име MEDIATEK. За съжаление тегленето му не е безплатно.Единствено, което намерих безплатно е на http://elitefan.hit.bg/NEW/NEW.htm#, но не знам от кога е файла, така че не рискувам. Между другото пише в упътването, че е опасно и трябва да се извършва в сервиз, а от сервиза където носих моето ми казаха, че не извършват тази услуга, т.к. имало риск.
Сега мисля да рекламирам моето чрез комисията за защита на потребителите, за да го сменя. Ако не успея и аз ще търся начин за ъпдейт.
Ще ми бъде полезно да разбера, дали твоето ДВД прави същите проблеми като моето.

А между другото и на мен ми прави на някои филми номера с това, да тръгва за 2 сек. и после спира. Последния филм бе блу рей рип и може би това е проблема, но и на други формати ми го е правил! Виждам, че си писал отдавна. Пиши, ако си се справил с проблема!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети