| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ashley88 Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 06, 2010 19:51 Заглавие: Изпуснат фотоапарат |
|
|
| фотоапарата ми е BENQ Dc c800, и леко падна на земята. Не по обектив, а странично. Сега обаче лампичките му святкат, но не иска да продължи с вклячването си и да е готов ш режим на работа. Някой имал ли е подобен проблем? Ходил ли е на сервиз и знае ли къде може да е проблема и колко би струвало да се острани. Който има някаква информация нека пише. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
mishomvp Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 06, 2010 19:53 Заглавие: |
|
|
| В сервиза ще ти кажат. Ако напишеш от къде си ... Може и да те ориентираме къде да го занесеш. |
|
|
 |
ashley88 Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 06, 2010 20:11 Заглавие: |
|
|
| пловдив, гледах няколко сервиза там, но съм чувала, че доста пари вземат или си измислят проблеми... незнам |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 06, 2010 20:42 Заглавие: |
|
|
Имаш три варианта:
1. Отписваш апарата ,разглобяваш го и си го правиш сама ,ако стане викаш ура ,ако не -виж вариант 3. (трябват някои доста специални отвертки и други инструменти ,купуваш си ги първо за 10-15 лева ,или 20-50 ако са фирмени)
2. Прежалваш 50-100 лева и го носиш в сервиз
3. Прежалваш 200-400 лева и си взимаш нов |
|
|
 |
ashley88 Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 06, 2010 20:50 Заглавие: |
|
|
| и аз мислех да го отворя, но исках да се допитам дали някой не е имал същия проблем или подобен за да знам. нямам никакъв опит с цифрови фотоапарати.дано да има нещо просто разместено и да се оправи. |
|
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 06, 2010 21:00 Заглавие: |
|
|
Дори да има нещо разместено и да го отвориш няма да разбереш нищо.Не е само до отверки.Ако не си се занимавала ако почнеш да го разкостваш го обричаш на сигурна смърт.Аз се занимавам 30 години с ремонт на електроника и не бих се заел да го отворя ,защото при всеки модел има особенности и най вече,че не съм се специализирал в ремонт на фотоапарати. _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |
ashley88 Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 06, 2010 21:04 Заглавие: |
|
|
| е аз няма из основи да го разглобя само 6те го отворя да погледна. от това има ли опасност нещо да му стане? дано да е нещо, коетод асе забелязва или просто някоя буксичка да се е повадила... знам ли и аз не падна чак толкова лошо а и беше на килим ... |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 06, 2010 21:11 Заглавие: |
|
|
Хем ти казват да не го отваряш,а да го носиш на сервиз,хем ти пак си знаеш същото."Ама аз мънинко ще го поотворя само така".Па като искаш да го отваряш,защо аджеба питаш.И без това си си наумила вече нещо.Отваряй и тва е.Пашата обича смелите.Тамън така пътят към казана ще е по-кратък. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 06, 2010 22:44 Заглавие: |
|
|
| Но да знаеш, отвориш ли го, вече и в сервиза няма да го искат за ремонт! |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 07, 2010 0:32 Заглавие: |
|
|
За сметка на това пък след като се сглоби обратно ще останат чаркове,бурмички и криви железца за поне още един апарат. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|