Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Мнение за Walkie Talkies от еbay

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Мобилни комуникации - Mobile communications

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
vescherry
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пон Сеп 28, 2009 11:22    Заглавие: Мнение за Walkie Talkies от еbay Отговорете с цитат

Намерих тези тук. Та въпроса ми е дали някой ги е виждал "на живо" и дали ще вършат работа, като ще се ползват от ловджии. Препоръчайте нещо което е изпитано в реални условия. Трябват 4бр.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
DJ69VN
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Варна, България

МнениеПуснато на: Пон Сеп 28, 2009 19:36    Заглавие: Re: Мнение за Walkie Talkies от еbay Отговорете с цитат

Тия не съм ги пробвал но Cobra като станция адски ми харесва но ми е жал да ги ползвам за мойта работа тъй като често падат от разни места... Иначе ползваме AEG Funky 50 - като изключим супер скапаните им акумулаторни батерии ( няколко месеца изкараха ) са супер. Сега са със GP батерии и къртят просто нямал съм някъде из обектите да немога да се чуя почти перфектно!Имат и hands free в комплекта.А иначе съм почти сифорен, че Cobra та е по-добра!
vescherry
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Нед Ное 29, 2009 14:10    Заглавие: Отговорете с цитат

Със закъснение, но все пак да добавя. Оказаха се наистина много добри тези радиотелефончета. Стабилна връзка, удобни и компактни, лесни за употреба. Хората са доволни.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Мобилни комуникации - Mobile communications Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети