|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
krisku Активен потребител

|
Пуснато на: Съб Дек 19, 2009 21:56 Заглавие: Търся дъно за Intel-ски процесор, Socket: 478 |
|
|
Здравейте! Търся дъно (оригиналното е [Gigabyte]: GA-8IPE1000-G), ако някой има за продан такова дъно или дъно, ставащо за Intel-ски процесор, Socket: 478, да пише, че ми отиде дъното (южния мост на чипсета, а наблизо (Свищовско) не познавам човек, който може да ми свърши работа) да пише, че в момента пиша от на един комшия компютъра, моя стои разхвърлян на леглото. Ако някой има цяла конфигурация с подобно (или не, но горе-долу прилични параметри (примерно: 256DDR RAM, 1,9 || 2,4 GHz, 128MB видео, PCI/AGP слот(oве) ) на прилична цена да пише лично съобщение или в темата.
Ако някой има оригиналното дъно за продан, ще е супер! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
teoteodor Активен потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 27, 2009 16:04 Заглавие: |
|
|
| и аз търся такова дъно,или продавам процесора 2,3 целерон с478 за 30 левчета |
|
|
 |
kostal Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 28, 2009 13:05 Заглавие: Re: Търся дъно за Intel-ски процесор, Socket: 478 |
|
|
| Имам оригинално дъно от Dell,но е с RDRAM памет. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|