| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Elmech Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Дек 29, 2009 23:48 Заглавие: Laptop HP Pavilion DV5, какъв е куплунга на захранването |
|
|
| Колеги, не съм виждал до сега такъв куплунг с три извода. Захранването идва след като някой е разкачвал изводите откъм адаптера и е оставил единия извод откачен. Проблема в това захранване е че лаптопа не работи въпреки че на двата извода излизат 19В . Проблема не е в лаптопа защото при друго оригинално захранване клиента казва че работи без проблем. Като запоя третия извод към празното място на адаптера няма промяна. Някакви идеи какво му липсва на този адаптер? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
lz3dq Активен потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 30, 2009 9:05 Заглавие: |
|
|
Ако става въпрос за кръглата букса с едно тънко пинче в средата като игла, пробвай на нея да подадеш + през 1к, или по малко докато започне да зарежда. _________________ (\__/)
(='.'=)
E[:]|||||[:]З
(")_(") |
|
|
 |
Elmech Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 30, 2009 11:02 Заглавие: |
|
|
Точно за нея става дума, това тънко пинче е доста навътре в буксата на адаптера -някъде до около половината от дълбочината на отвора. Така ли трябва да е? Струва ми се че няма да контактува добре. Не мога да отворя лаптопа да премеря каво наистина влиза в него защото е в гаранция а и клиента си го взе до след Нова година. Но на този пин си излизат 19 волта  |
|
|
 |
Ilian359 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 30, 2009 12:41 Заглавие: |
|
|
Този пин има отношение единствено към зареждането на батерията. Ако лаптопът не работи с този адаптор, проблемът му е друг.
P.S.: Имам такива адаптори. Пиши ми ако нещата опрат до смяна. _________________ https://LaptopBG.com
https://LaptopDisplay.eu |
|
|
 |
|