| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
пламенхар Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 31, 2009 13:48 Заглавие: |
|
|
| Големи умници сте се събрали в тази тема!Давайте. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
fishev Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 31, 2009 13:55 Заглавие: |
|
|
| пламенхар написа: | | Големи умници сте се събрали в тази тема!Давайте. | Така сие наистина Ako бяхме по тъпи щяхме да сме тупанджии или кларнетисти ако теб Но щот сме по умни сме техници И това не ние хоби а ПРОФЕСИЯ ако си схванал тънката разлика Малко неща можем да правим но го правим качествено Хора като теб който могат да правят много неща се оказва че НИЩО не могат да направят защото всестранно развити личности няма Весела нова година |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 31, 2009 14:02 Заглавие: |
|
|
| пламенхар написа: | | Големи умници сте се събрали в тази тема! |
За лични квалификации към други потребители отнасяш официално предупреждение. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
пламенхар Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 31, 2009 16:43 Заглавие: |
|
|
Нищо обидно не съм казал.
Вие сами си го казвате-"Но щот сме по умни сме техници"
Много насериозно подхождате.
Дайте по ведро.Днес е празник.
Весело посрещане на всички. |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 31, 2009 17:00 Заглавие: |
|
|
Дали си казал нещо обидно или не си ме остави да преценя аз.До преди няколко дена ми пълнеше ЛС с писания колко сме лоши,колко остър изказ имаме и т.н.Ами интересно че острия изказ в темата се появи със влизането ти в нея.Така че преди да си тръгнал да поучаваш другите няма да е лошо да погледнеш себе си.
Няма да е лошо да погледнеш също така в кой раздел е темата и за какво се говори в нея.Ако имаш да кажеш нещо по същество и да се аргументираш-пиши в темата.Ако ще са празни приказки,щото са празници и си нямаш друга работа освен да се чекнеш във форума и да дразниш хората-то подобно поведение няма да е за дълго.
За последен път те предупреждавам-ако нямаш какво да правиш-да не го правиш тук  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|