|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Яну 02, 2010 19:41 Заглавие: Търся схема на Teletech 2140TG processor LC863328A |
|
|
Teletech 2140TG processor LC863328A 5z26 3fd9,видео LA 76810A ,Вертикал -LA7840.Захранването е с три транзистора .Намерих подобна схема ама вторичните напрежения са по малко на брой.Тук захранването на видеоусилвателя не е взето от тхо а от основното захранване.След разходки на хлебарки вторичните напрежения са занижени или седи в ST.B.Свето диода мига и ми се струва че свети по слабо.Освен това други реакции няма .Кварца на проца не генерира ,на памета захранването е около 3в и няма обмен.Трябва ми схема да видя стойностите на захранването. _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Яну 02, 2010 20:05 Заглавие: |
|
|
| А AKIRA Chassis SS1 гледал ли си схемата ? |
|
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Яну 02, 2010 21:51 Заглавие: |
|
|
Не съм .По спомени трябва да е същата .В понеделник ще кажа точно.
Благодаря  _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|