|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
nikov Активен потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 04, 2010 19:16 Заглавие: Лазер за авторадио+CD Clarion PU-2249B(D)? |
|
|
Здравейте и за много години.
Рових из нета, но не намерих какъв точно е лазера на Clarion PU-2249B(D), че е приключил земния си път. Това са картинките
http://img263.imageshack.us/gal.php?g=image313.jpg. Вижда се само SO и 5082, но в Гугъл не попаднах на следа.
Някой да ме насочи какъв е и евентуално откъде да го купя? Благодаря!
PS Ако модераторите пак решат, че не е за тук темата, моля да ми покажат кое от правилата нарушавам. Иначе е леко детско. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 04, 2010 19:22 Заглавие: Re: Лазер за авторадио+CD Clarion PU-2249B(D)? |
|
|
| nikov написа: | | PS Ако модераторите пак решат, че не е за тук темата, моля да ми покажат кое от правилата нарушавам. Иначе е леко детско. |
И що си мислиш че някой нещо е длъжен да ти обяснява Може би сме длъжни да обясняваме на всеки пореден вечно неразбрал нещо си Които на ден са десетки.Или може би ти се имаш за нещо по-специален И що да обясняваме на всеки-щото сме на заплата тука и сме ви длъжни И щото не си от шест години регистриран тука...
И щото няма накичени теми с правила във всеки един раздел стикнати
И щото най-отгоре пак там(дето беше и твоята дето я затри) не пише като за чукча-
Защо темата ми е тук?
Още нещо да смяташ че сме ви длъжни така
А дали е "детско" или не-не е твоя работа.
За публично коментиране на модераторски действия получаваш официално предупреждение.И катинар.Опитай пак.Без много много да обясняваш кое е детско и кое не е.  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|