| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 06, 2010 1:19 Заглавие: Няма ли мераклии да скачат за кръста бре? |
|
|
Днеска празнуват Йордан,Йорданка,Данчо,Боян,Богдан,Богдана!Честит празник на всички именници!
Живи,здрави и НАЗДРАВЕ!
А тук празника се празнува така(сигурно съм слагал снимки и предни години,но все пак)-
 _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 06, 2010 7:48 Заглавие: |
|
|
Ами и аз съм мераклия за скачане в река ама Боянската река дето минава покрай нас е дълбока само една педя.Така като гледам тия снимки в едно съм сигурен-че на оркестъра му е ладно на мудите
Честито на именяците,да са живи и здрави и да им е все ладно/студено / на ........ _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 06, 2010 9:16 Заглавие: |
|
|
Бре Пепи, от Искъро по длибоко нема бре....  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Яну 06, 2010 10:19 Заглавие: |
|
|
Оркестъра го не бърка изобщо,щото е така подгрят с вино че и във Владиводосток да ги пратиш да изпълняват същата процедура пак няма да усетят студ... _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Яну 06, 2010 11:13 Заглавие: |
|
|
| Кеф ми става като ги гледам само, яки здрави балканлийчета! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Яну 06, 2010 12:06 Заглавие: |
|
|
Калоферци са това-странна порода хора-не ги бърка нищо.Това студ,пиене...Гледаш 20 годишна наточена мадама,сяда на масата и за 2 часа унищожава кило водка без да и личи.Живял съм навремето там.Баш 94та световното.Тогава за тоя мач дето бихме швабите на вечерта след мача беше чудо.От дворове,от мазета,от плевни се наизкара арсенал по-голям от цялото въоръжение на Червената армия сигурно.От кремъклийки,стари пищови сигурно от турско време и малнихери та чак до калашник...Барабар с черешово топче.Ама такова истинско-гърмя си.Не от тия декоративните дето ги правят сега-да си го сложиш само за украса...
Като се замисля-не може в някоя плевня в Калофер да няма скрит и танк сигурно...
Иначе подобни старовремски традиции има и по-другите балкански градчета-Карлово,Сопот,Клисура,Копривщица,но не можем да им стъпим на малкия пръст.Не сме толкоз корави.Калоферците са си калоферци-други такива нема... _________________ Мегатрон-2007 ООД
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Яну 06, 2010 12:19 Заглавие: |
|
|
Е как да няма ,те Вазовските заводи в село Баня са на има няма 7-8 километра.Пепи още пази светли спомени от калоферки и карловки.Нали две години му отидоха в Марино поле в ракетното поделение. _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Яну 06, 2010 12:32 Заглавие: |
|
|
То си е казано - "Балкана ражда Хора, полето - тикви".....  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Яну 06, 2010 21:05 Заглавие: |
|
|
И какво стана сега накрая-като гледам новините ,вместо светъл празник як пердах навсякъде.Не балканджииска а балканска работа.
А и никой не се сети да напише ,че днес един от най светлите и свети хора на България Христо Ботев се е родил на тази дата. _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Яну 06, 2010 22:46 Заглавие: |
|
|
Най-важното сега е кой е утрепал оня, радиоводещия, забравих му името макар че цял ден ми го втълпяват от екрана...  |
|
|
 |
|