| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
emo-evropa Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 27, 2009 18:02 Заглавие: Уред за откриване на проводници под напрежение |
|
|
| Здравейте, горното заглавие е тема на дипломна работа. Която трябва да развие /синът ми/ на ниво техникум по електронни системи. Трябва да го съчини/м/, опише/м/ и конструираме. Ако на някой му е попадало нещо такова като информация моля да го метне. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
zapad Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 27, 2009 19:35 Заглавие: |
|
|
вижте ,това в атача _________________ който не знае закону на ому да си оди у дому |
|
|
 |
fortech Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 27, 2009 21:47 Заглавие: |
|
|
Погледнете и тук :
http://jap.hu/electronic/wirescan.html
Успех! _________________ Всички знаят , че еди кое си не може да се направи.Обаче се намери един , дето не знае , и вземе , че го направи.Така се раждат някои открития. |
|
|
 |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 28, 2009 8:39 Заглавие: |
|
|
Имам една схемичка,с която понякога работя,беше публикувана някъде в мрежата.Само че мога да я потърся след Нова Година,тъй като у дома не я откривам,но в служебния компютър със сигурност я имам!Ако не е спешно-подсете ме след 4 януари с едно ЛС.Която и да изберете,добре ще е да се цитира и нещо друго Ще направи впечатление.... _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
|
 |
pilgrim Опитен потребител

Регистриран на: 24 Яну 2007 Мнения: 347 Местожителство: wild,wild world
|
|
|
 |
emo-evropa Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 28, 2009 15:47 Заглавие: |
|
|
Благодаря Ви. Ще ги обсъдим всичките, а за сега време имаме. Имам всички броеве на Електрон, но когато и да ги извадя все намирам нещо друго в което се отнасям и си викам има време  |
|
|
 |
Милен Опитен потребител

|
|
|
 |
shri Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 03, 2010 19:49 Заглавие: |
|
|
Здравейте и за много години. Аз също се зблъсках на скоро с този проблем, монтирах едни шкафчета на стената и търся подходяща схема която да работи стабилно поне до 10ст. Разгледах предложените схеми но не знам дали биха ми свършили работа. Ако някой има изпробвано решение което да открива кабели на 10санта дълбочина да предложи. Бях си купил от метро такъв дететкор но е пълен "ташак" с извинение, нищо не открива само дето дадох 15тина лева. _________________ Денят е прекрасен забеляза ли го!!!
[email protected] |
|
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 03, 2010 20:03 Заглавие: |
|
|
Разправия ми е да преглеждам всички линкове, но за домашна употреба се ползва следната хитрина. Изключва се предпазителя на съответния кръг. В произволен контакт се пъха устройство, което е генератор на някаква честота. Препоръчително АМ с познат тон на сигнала. С приемника се обхожда терена. Нивото на излъчвания сигнал се намалява докато се достигне максимално точно позициониране. За кабели под напрежение също става, но е необходима и филтрираща група на 50 херца.
Фабричните обичайно така работят. Естествено, чеп за зеле не става от тях при купчина кабели и жалък опит за намиране на верния. Пробвано до откат и захвърляне на х'апаратурата. _________________ --------------------------------------------------
Ако търсите помощ, сбъркали сте форума. |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
|