|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
blajiv Нов потребител

|
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ves-bo Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Яну 09, 2010 8:42 Заглавие: и аз имам проблем с DVD-Crown 083RIP |
|
|
Здравеи! Преди около 2 мес. си купих DVD-Crown 083RIP. Отначало ми хареса със софтуера си. След около десетина дена употреба забелязах неприятно трептене на картината (нещо като премрежване на очите). Също така на някои филми неприятно ми насичат от диск, а същите филми от флаш насичат много повече - 80 % от филмите е невъзможно е да се гледат. Занесох го на упълномощения сервиз за гаранционно обслужване. Седя там около 3 седмици. Като го взех казаха, че са пробвали същите филми, които им оставих на чисто ново същото DVD и то показвало същите проблеми, така че явно този модел така си работи. Това абсолютно не ме устройва. От "Зора" ми казаха, че няма проблеми с партидата и че проблема е в моя флаш. Това за мен е неприемливо, т.к. съм пробвал и други флашки - проблема е същия. МОЛЯ, за съвет!!!
А по отношение на ъпдейта в упътването е записано подробно - файл МТК.bin се записва на диск с име MEDIATEK. За съжаление тегленето му не е безплатно.Единствено, което намерих безплатно е на http://elitefan.hit.bg/NEW/NEW.htm#, но не знам от кога е файла, така че не рискувам. Между другото пише в упътването, че е опасно и трябва да се извършва в сервиз, а от сервиза където носих моето ми казаха, че не извършват тази услуга, т.к. имало риск.
Сега мисля да рекламирам моето чрез комисията за защита на потребителите, за да го сменя. Ако не успея и аз ще търся начин за ъпдейт.
Ще ми бъде полезно да разбера, дали твоето ДВД прави същите проблеми като моето.
А между другото и на мен ми прави на някои филми номера с това, да тръгва за 2 сек. и после спира. Последния филм бе блу рей рип и може би това е проблема, но и на други формати ми го е правил! Виждам, че си писал отдавна. Пиши, ако си се справил с проблема! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|