|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
barthezz Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Мар 29, 2005 23:55 Заглавие: Впечатления от уредбите на SONY?! |
|
|
Та за какво става дума: Ами от няколко години разполагам с едно от творенията на всепризнатата марка SONY. Спомням си с какъв кеф я взехме и я инсталирах в стаята си: Dolby Pro Logic Звук, 5 диска, дигитален тунер, 5 колони (към настоящия момент + subwoofer). Прекрасна работа. Скоро я свързах и към РС-то и диска общо взето стана неизползваем поради наличието на МР3-ки. Мина си гаранцията, никакъв проблем... И от веднъж какво стана? Ми диска без почти да е използван отказа да чете всякакви носители: ни купешки, ни CD-R. Реших, че на тоя етап не ми се дават пари за поправка, и без друго в последствие разбрах, че лазера е капризен. До тук добре: имам си уредба без компакт диск. Минаха се няколко месеца и какво стана? Ми единия дек за касетите отказа. реших да ползвам втория, нали пак свири След време и той отказа. Голяма работа, и без друго не използвам касети почти хич, само врътвах някоя и друга за уокмена. От няколко месеца пък като спре тока не дай си боже и после пак дойде дек Б почва да трака, без да има касета в него и не може да се спре по никакъв начин освен да вкарваш и изкарваш щепсела от мрежата докато не спре. Айде... като спре хубаво. Пък и не се искаха толкова много опити. От няколко дни вече не се трае: одеве съм се мъчил над 5 минути да пусна проклетата уредба без да трака. Сега съм решил да не я спирам въобще.
Та споделете впечатленията си относно "великата" марка. Само мит ли е качеството на SONY?! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
tehnica Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 30, 2005 0:13 Заглавие: Впечатления от уредбите на SONY?! |
|
|
| Най-вероятно си попаднал на китайче.Ако искаш да не ти трака натисни главата надолу.Ремъците са станали като кашкавал,ама не е за тебе работа,защото няма да е само в това проблема,тъй че се огледай във форума кой от колегите ти е най близо. |
|
|
 |
barthezz Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 30, 2005 0:16 Заглавие: |
|
|
tehnica, натиснах и пак същото... Като се разтрака даже не мога да отворя дека вече.
Мисля да я закарам в Пловдив скоро време. Доколкото знам имат там сервиз, но май ще ме одрусат и доста солено  |
|
|
 |
tehnica Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 30, 2005 0:23 Заглавие: Впечатления от уредбите на SONY?! |
|
|
| По-добре я занеси,защото още при отварянето ще видиш големи проблеми.В Пловдив има много-добри специалисти,а за цената разбира се можеш да попиташ и предварително. |
|
|
 |
тодо-р Опитен потребител

Регистриран на: 08 Фев 2005 Мнения: 311 Местожителство: Г.Оряховица
|
Пуснато на: Сря Мар 30, 2005 6:10 Заглавие: |
|
|
всяко едно желязо си иска смазката.ти не ходиш ли на доктор от времв на време.иначе SONY си е SONY. _________________ Ако не можеш да го оправиш не го чупи повече!!! |
|
|
 |
barthezz Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 30, 2005 8:37 Заглавие: Re: Впечатления от уредбите на SONY?! |
|
|
| tehnica написа: | | По-добре я занеси,защото още при отварянето ще видиш големи проблеми.В Пловдив има много-добри специалисти,а за цената разбира се можеш да попиташ и предварително. |
Все пак като съм отишъл да свърша някаква работа предполагам ще затворя очи и ще плащам като поп. Зависи де, но да - цената ще попитам. |
|
|
 |
barthezz Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 30, 2005 8:39 Заглавие: |
|
|
| тодо-р написа: | | всяко едно желязо си иска смазката.ти не ходиш ли на доктор от времв на време.иначе SONY си е SONY. |
Извинявай, но от уредбата остана практически един усилвател с радио. Разбирам да се беше зацапало само лазерчето, някаква дребна механична повреда, но... Не си ли на същото мнение?! |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 30, 2005 8:43 Заглавие: |
|
|
Обади се, няма да те бръсна на сухо 032-677-376, 0888-767-887
и по-добре не пипай нищо повече по уредбата да не ми отвориш още работа! |
|
|
 |
barthezz Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 30, 2005 8:54 Заглавие: |
|
|
| pamporov написа: | Обади се, няма да те бръсна на сухо 032-677-376, 0888-767-887
и по-добре не пипай нищо повече по уредбата да не ми отвориш още работа! |
Ами на този етап все още няма смисъл да ти се обаждам. Не знам как ще стои въпросът с транспорта, финансите и т.н.
Горе-долу не можеш ли да ми дадеш някаква ориентировъчна цена?! Знам, че е трудно без да се види, но все пак.
Още нещо: От Пазарджик съм и тук също винаги мога да намеря някой, който ще я отвори с идеята да я оправи. Страх ме е обаче да не попадна на техник, който да започне да се учи един вид в/у нея и нещата съвсем да загрубеят по-натам. Защото всеки е достатъчно добър, за себе си. Именно за това се насочих към специализирания сервиз на SONY. Ти там ли си? Не искам да кажа нищо лошо, просто става дума за душевен мир.  |
|
|
 |
Stoy40 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 30, 2005 10:56 Заглавие: |
|
|
Добре,че са SONY да похапваме и по някое и друго кебапче освен хлебче  |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|