Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Впечатления от уредбите на SONY?!
Иди на страница 1, 2, 3, 4, 5  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
barthezz
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Вто Мар 29, 2005 23:55    Заглавие: Впечатления от уредбите на SONY?! Отговорете с цитат

Та за какво става дума: Ами от няколко години разполагам с едно от творенията на всепризнатата марка SONY. Спомням си с какъв кеф я взехме и я инсталирах в стаята си: Dolby Pro Logic Звук, 5 диска, дигитален тунер, 5 колони (към настоящия момент + subwoofer). Прекрасна работа. Скоро я свързах и към РС-то и диска общо взето стана неизползваем поради наличието на МР3-ки. Мина си гаранцията, никакъв проблем... И от веднъж какво стана? Ми диска без почти да е използван отказа да чете всякакви носители: ни купешки, ни CD-R. Реших, че на тоя етап не ми се дават пари за поправка, и без друго в последствие разбрах, че лазера е капризен. До тук добре: имам си уредба без компакт диск. Минаха се няколко месеца и какво стана? Ми единия дек за касетите отказа. реших да ползвам втория, нали пак свири След време и той отказа. Голяма работа, и без друго не използвам касети почти хич, само врътвах някоя и друга за уокмена. От няколко месеца пък като спре тока не дай си боже и после пак дойде дек Б почва да трака, без да има касета в него и не може да се спре по никакъв начин освен да вкарваш и изкарваш щепсела от мрежата докато не спре. Айде... като спре хубаво. Пък и не се искаха толкова много опити. От няколко дни вече не се трае: одеве съм се мъчил над 5 минути да пусна проклетата уредба без да трака. Сега съм решил да не я спирам въобще.
Та споделете впечатленията си относно "великата" марка. Само мит ли е качеството на SONY?!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
tehnica
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: ЕЛХОВО

МнениеПуснато на: Сря Мар 30, 2005 0:13    Заглавие: Впечатления от уредбите на SONY?! Отговорете с цитат

Най-вероятно си попаднал на китайче.Ако искаш да не ти трака натисни главата надолу.Ремъците са станали като кашкавал,ама не е за тебе работа,защото няма да е само в това проблема,тъй че се огледай във форума кой от колегите ти е най близо.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
barthezz
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Сря Мар 30, 2005 0:16    Заглавие: Отговорете с цитат

tehnica, натиснах и пак същото... Като се разтрака даже не мога да отворя дека вече.
Мисля да я закарам в Пловдив скоро време. Доколкото знам имат там сервиз, но май ще ме одрусат и доста солено Sad
Върнете се в началото
tehnica
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: ЕЛХОВО

МнениеПуснато на: Сря Мар 30, 2005 0:23    Заглавие: Впечатления от уредбите на SONY?! Отговорете с цитат

По-добре я занеси,защото още при отварянето ще видиш големи проблеми.В Пловдив има много-добри специалисти,а за цената разбира се можеш да попиташ и предварително.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
тодо-р
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Г.Оряховица

МнениеПуснато на: Сря Мар 30, 2005 6:10    Заглавие: Отговорете с цитат

всяко едно желязо си иска смазката.ти не ходиш ли на доктор от времв на време.иначе SONY си е SONY.
barthezz
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Сря Мар 30, 2005 8:37    Заглавие: Re: Впечатления от уредбите на SONY?! Отговорете с цитат

tehnica написа:
По-добре я занеси,защото още при отварянето ще видиш големи проблеми.В Пловдив има много-добри специалисти,а за цената разбира се можеш да попиташ и предварително.

Все пак като съм отишъл да свърша някаква работа предполагам ще затворя очи и ще плащам като поп. Smile Зависи де, но да - цената ще попитам.
Върнете се в началото
barthezz
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Сря Мар 30, 2005 8:39    Заглавие: Отговорете с цитат

тодо-р написа:
всяко едно желязо си иска смазката.ти не ходиш ли на доктор от времв на време.иначе SONY си е SONY.

Извинявай, но от уредбата остана практически един усилвател с радио. Разбирам да се беше зацапало само лазерчето, някаква дребна механична повреда, но... Не си ли на същото мнение?!
Върнете се в началото
pamporov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Мар 30, 2005 8:43    Заглавие: Отговорете с цитат

Обади се, няма да те бръсна на сухо Laughing 032-677-376, 0888-767-887
и по-добре не пипай нищо повече по уредбата да не ми отвориш още работа!
Върнете се в началото
barthezz
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Сря Мар 30, 2005 8:54    Заглавие: Отговорете с цитат

pamporov написа:
Обади се, няма да те бръсна на сухо Laughing 032-677-376, 0888-767-887
и по-добре не пипай нищо повече по уредбата да не ми отвориш още работа!

Ами на този етап все още няма смисъл да ти се обаждам. Не знам как ще стои въпросът с транспорта, финансите и т.н.
Горе-долу не можеш ли да ми дадеш някаква ориентировъчна цена?! Знам, че е трудно без да се види, но все пак.
Още нещо: От Пазарджик съм и тук също винаги мога да намеря някой, който ще я отвори с идеята да я оправи. Страх ме е обаче да не попадна на техник, който да започне да се учи един вид в/у нея и нещата съвсем да загрубеят по-натам. Smile Защото всеки е достатъчно добър, за себе си. Именно за това се насочих към специализирания сервиз на SONY. Ти там ли си? Не искам да кажа нищо лошо, просто става дума за душевен мир. Smile
Върнете се в началото
Stoy40
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Сря Мар 30, 2005 10:56    Заглавие: Отговорете с цитат

Добре,че са SONY да похапваме и по някое и друго кебапче освен хлебче Laughing Laughing
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница 1, 2, 3, 4, 5  Следваща
Страница 1 от 5

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети