|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
plamtp Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 13, 2010 23:27 Заглавие: Кои са тези диоди? |
|
|
Здравейте колеги. Оказа се трудно да разгадая кои са следните два диода. Те са от електрожен TRANSPOCKET 2000 на FRONIUS. МИсля че корпусите са SMC, със сигурност са производство на Томсън (ST). За първия диод: на първия ред пише C4, на втория ред пише C321. За втория диод: на първия ред пише TO3 (не съм сигурен дали е нула или буквата О), на втория ред пише C336. Първият е по-голям от втория. Първият диод работи като изправителен, но в импулсен преоброзовател ( предполагам на няколко десетки килохерца), а вторият като защитен (пак при подобна честота). За първия диод имам предположение, че е SMBYT03-400, но не съм сигурен. За втория още нямам предположения. Моля ако някой даде някаква информация, да бъде така любезен да посочи откъде я е взел, за да съм наясно при друг подобен случай. А ако някой раполага със схема на този електрожен, ще му бъда много благодарен, ако ми я изпрати. Мейлът ми е същият като името ми в abv.bg.
Предварително благодаря за съдействието. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|