| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
fearun Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 08, 2006 19:56 Заглавие: Сервизно меню на Samsung CW-21M063N |
|
|
Преди няколко дни се сдобих с този телевизор обаче e с лошо нaстроена геометрия.Леко е изкривен на едната страна и е изместен вляво,та ако някой може да ми изпрати manual-ла или да ми каже как се влиза в сервизното меню ще му бъда много благодарен.
[email protected] |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
fishev Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 08, 2006 20:28 Заглавие: Re: Сервизно меню на Samsung CW-21M063N |
|
|
| fearun написа: | Преди няколко дни се сдобих с този телевизор обаче e с лошо нaстроена геометрия.Леко е изкривен на едната страна и е изместен вляво,та ако някой може да ми изпрати manual-ла или да ми каже как се влиза в сервизното меню ще му бъда много благодарен.
[email protected] | Регулировките и евентуалните ремонти на този тв в следващите месеци би трябвало да се извършват във ОТОРИЗИРАНИЯ ГАРАНЦИОНЕН СЕРВИЗ(има подробен списък на гърба на гаранционата карта )По просто казано просто нямате работа в сервизен режим А ако имате някакви претенции за работата на апапрата и не Ви се ходи до сервиза просто си прочетете Закона за защита на потребителя и предявете своите претенции към тъговеца от които е закупено изделието Но преди това прочетете в закона какви документи трябва да си подготвите за предявяване на рекламация Успех |
|
|
 |
fearun Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 08, 2006 20:40 Заглавие: |
|
|
| Проблема е ,че телевизора го поръчах през интернет от GET.BG ,обаче съм от Кюстендил и нямам възможност да го закарам до София и затова искам да си го донастроя сам.Иначе телевизора си работи перфектно ,но тия изкривявания са много дразнещи. |
|
|
 |
fishev Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 08, 2006 20:43 Заглавие: |
|
|
| fearun написа: | | Проблема е ,че телевизора го поръчах през интернет ,обаче съм от Кюстендил и нямам възможност да го закарам до София и затова искам да си го донастроя сам.Иначе телевизора си работи перфектно ,но тия изкривявания са много дразнещи. | В Кюстендил има сервиз бул Христо Ботев 109А Необходими са коректно попълнена гар карта и документ за покупка Успех |
|
|
 |
fearun Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 08, 2006 20:48 Заглавие: |
|
|
Сега като разгледах гаранционната карта не е написан серийният номер
откаде може да се види серийният и дали ще ми направат проблем в сервиза ако аз съм го дописал.
Е край щом трябва и документ за покупка гаранцията мие свършила аз го изхвърлих веднага. |
|
|
 |
fishev Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 08, 2006 20:56 Заглавие: |
|
|
| За да не трупаме спам имате лично съобщение |
|
|
 |
alexandro28 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 14, 2006 13:11 Заглавие: |
|
|
вход в сервиз INF0>MENU>MUTE>PWUP и след това на истински сервиз .Пич не рови там ако не си наясно за какво иде реч  _________________ Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!! |
|
|
 |
fishev Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 14, 2006 19:37 Заглавие: |
|
|
| alexandro28 написа: | вход в сервиз INF0>MENU>MUTE>PWUP и след това на истински сервиз .Пич не рови там ако не си наясно за какво иде реч  | БРАВО  |
|
|
 |
sabi69 Опитен потребител

|
|
|
 |
dima Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 15, 2006 8:18 Заглавие: |
|
|
sabi69,защо му е дъмп,първо темата е от преди месец/не знам как понякога се появяват стари теми/ и второ това е собственика,той надали има програматор,на всичкото отгоре телевизора е и гаранционен _________________ Димитър |
|
|
 |
|