|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
AcMilanFen Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 21, 2010 19:18 Заглавие: Продавам енергоспестяващи крушки,PHILIPS |
|
|
Продавам оригинални енергоспестяващи крушки Philips.Стават на стандартните фасунги,на които са обикновените крушки.Крушките са чисто нови,в опаковките си.Имам 14W,които се равняват на 75W от старите крушки и 11W(60W от старите),както и малко 8W(40W).Ценaта е 3лв./бр,като за 8-ватовите е 2,60лв./бр..В магазините се продават между 7-9лв. същите крушки.Става въпрос ето за това:
http://img709.imageshack.us/i/philipsr.jpg/
За заявки можете да пишете на ЛС,мейл [email protected] ,или да ме търсите на GSM 0887 31 61 03.Намирам се в гр.Пловдив.Изпращам и с куриер,с опцията да се отвори и види,преди да се плати,за да няма скрито-покрито!Също така мога да осигуря БЕЗПЛАТНА доставка до някои градове,като например - София,Бургас,Ямбол,Варна,Стара Загора,Враца и др.За повече информация за тази доставка можете да ме питате на пощата,ЛС,или пак на телефона. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|