Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

:)

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Модераторско кошче

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
ikoo
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Чет Яну 21, 2010 0:08    Заглавие: :) Отговорете с цитат

искам съвет рових тук не е точно по темата ама виждам че има спецове които мога да ми помогнат- значи имам видеокарта http://www.blackmagic-design.com/products/intensity/ тя би трябвало без проблем да кепчва нормален компосайт сигнал-обаче когато става сума за vcr тоест видео vhs ц- държи се все едно сигнала е скапан и се включва бланката за липса на сигнал- налерих решение според едно сайтче защото картата може да кеппчва освен компосайт и s-video както и hdmi та дори и компонентно видео - та- хората по някакъв начин правят компосайта s-video и накрая подават компосайт и още един който го пишат b-y input какъвто имам
ето за това става дума като решение
http://www.thedigilabs.com/news/Blackmagic-Intensity-Pro-VHS-flicker-problem-solved-1300.aspx
въпросът ми е мога ли да направя сравнително лесно conposite да извади s-video което да го сложа в y i b-y input тоест в s-video входа и оттам да кепчвам или другия вариант е имам друго vcr със scart оттам да извадя компонентен сигнал във y, b-y i r-y input ! тези последните точно R,Gи B компонентни ли са или е друго това! Моля ви някой който епо наясно да помогне! Благодаря!
ето и докуметация за картата http://www.blackmagic-design.com/products/intensity/techspecs/
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
ststefanov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Яну 21, 2010 0:12    Заглавие: Отговорете с цитат

!,,,,.,.,,,,.,,,..::,,,:,.,,,-
Това са липсващите ти препинателни знаци. Главните букви няма да ги пиша.
Когато ги попълниш, някой ще успее да те разбере какво искаш.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
ikoo
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Чет Яну 21, 2010 0:22    Заглавие: :) Отговорете с цитат

Благодаря за помощта!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Модераторско кошче Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети