Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

ПОМОГНЕТЕ !!!

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Търсене на схеми, програми и документация - Service manual search

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
meraklia_pz
Гост

МнениеПуснато на: Чет Мар 31, 2005 3:10    Заглавие: ПОМОГНЕТЕ !!! Отговорете с цитат

ЗНАЧИ В КЪЩИ ИМАМ ЕДИН ГРУНИГ Р 4200 НА 8 ОМА И С НЕГО ЗАХРАНВАХ 4Х40 ВАТА 10" ГОВОРИТЕЛИ НА 4 ОМА
ВСИЧКО БЕШЕ ДОБРЕ,НО ДА ВИ КАЖА СЕГА ДВЕ ОТ ГОВОРИТЕЛИТЕ МИ
СЕ ПОПРАВЯТ И НЕЗНАМ ДАЛИ ЩЕ СТАНЕ НЕЩО ОТ ТЯХ УСИЛВАТЕЛЯ МИ ИЗГОРЯ ЕДИНИЯ КАНАЛ, ДРУГИЯ САЩО НЕЩО МУ ИМА НЕ СВИРИ КАКТО ТРЯБВА.
И НЕ ЗНАМ КАКВО ДА ПРАВЯ,НЕ СЪМ ОТ ТЕЗИ С ДЪЛБОКИТЕ ДЖОБОВЕ
СМИСАЛ НЯМАМ МНОГО СРЕДСТВА
МИСЛЯ ДА СИ ОПРАВЯ ГРУНДИКА АМА НЕ МОГА ДА МУ НАМЕРЯ СХЕМАТА В НЕТА,МИСЛЯ СИ ДАЛИ ДА НЕ МУ ВЗЕМА ЗАХРАНВАНЕТО И НЕ СЕ НАПРАВИ НОВ,НЕЗНАМ КАКВО ЩЕ КАЖЕТЕ, ЗА ГОВОРИТЕЛИТЕ НЕЗНАМ КАКВО ЩЕ СТАНЕ ОТ ТЯХ МИСЛЯ СЛЕД КАТО СТАНАТ АКО СТАНАТ ДА ГИ ПРОДАМ И ДА СИ КУПЯ НОВИ,СПРЯЛ САМ СЕ НА БОШМАН КАКВО ЩЕ КАЖЕТЕ?

ЕДНОВРЕМЕННО С ТЕЗИ ГЛАВОБОЛИЯ МИ ПРАВЯТ 4Х10 УСИЛВАТЕЛ С ИНТЕГРАЛА 1554Q И СЕ ПИТАМ ДАЛИ ЩЕ МОЖЕ ДА СЕ ЗАХРАНИ ОТ ЗАХРАНВАНЕ НА ПЦ ПО НА ДОЛУ ИМА ПОДОБНА ТЕМА АМА ТАМ НЕ МИ СТАНА ТОЧНО КАКВО ТРЯБВА ДА СЕ НАПРАВИ,ВЗЕЛ САМ СИ 4 ГОВОРИТЕЛЯ БАЛГАРСКИ БК138Б4 4W ЧЕСТОТЕН ОБХВАТ 80-12500HZ

ИЗОБЩО СЪМ БЛОКИРАЛ СЕГА СЛУШАМ САМО НА ЕДНАТА 4W ДИРЕКНО СВАРЗАНА С ПЦ И НАПРАВО ОТКАЧАМ

ДОЙДЕ МИ ИДЕЯ ДА ПРОДАМ ТОЗИ УСИЛВАТЕЛ АКО МОЖЕ ИЗОБЩО НЯКОЙ ДА МИ ГО ОПРАВИ И ДА СЕ НАПРАВИ НОВ НЯКАКАВ ДОБАР ДА БАДЕ УСИЛВАТЕЛ ЕДИН ПЪТ !!!
В МЛАД КОСТРУКТОР ИМА ЕДНА СХЕМА НА QUAD 405 АЗ НЕ РАЗБИРАМ АМА МИ СЕ ВИЖДА ГОТИН МАЛКО Е МОЩНИЧЪК.НА МЕН МИ СЕ ИСКА ДА ИМАМ ЕДИН 100 ВАТОВ АМА ДА БАДЕ КАКТО КАЗАХ УСИЛВАТЕЛ ЕДИН ПАТ,ДАЙТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА УСИЛВАТЕЛ В КРАЙНИ ЦИФРИ
НО НЕ ЗНАМ КАКВИ ПАРИ ЩЕ МИ ИЗЛЕЗНЕ ЗАХРАНВАНЕТО,ЧАСТИТЕ СА МУ 27 ЛЕВА

МНОГО СЕ ЧУДЯ КАКВО ДА ПРАВЯ И КАК ЩЕ МИНА НАЙ-ТЪНКО !!!
ПОМОГЛЕТЕ ЧЕ НАПРАВО СЪМ СЕ ОТЧАЯЛ НАПАЛНО
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО !!!

ЗАБРАВИХ ДА ВИ КАЖА ПРЕДЛАГАТ МИ ЕДИН УСИЛВАТЕЛ НА КОИТО STK-ТО ТРЯБВАЛО ДА СЕ СМЕНИ И НЯМАЛ ДИСПЛЕЙ
JVC AX-E95 2X70W ИМА 2 ДИГИТАЛНИ И 2 ОПТИЧНИ ВХОДА (КАКВО ЩЕ РЕЧЕ ТОВА)
ВХОДОВЕ-TV,AUX,VCR1,VCR2,VHS,TAPE,PHONO
И 2 ИЗХОДА ЗА ЗАПИС
ПРОДАВАТ ГО ЗА 55 ЛЕВА

ЧУДА СЕ ДАЛИ Е ПО ДОБАР ОТ МОЯ
Grundig Receiver R 4200 MKII mit FM/AM/LW/Phono!
КОИТО Е В РЕМОНТ

питам за схемата на усилвателя помоглете ми да я намеря моля ви се
Върнете се в началото
smd
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Чет Мар 31, 2005 5:23    Заглавие: Отговорете с цитат

Защо викаш така,приятел. В нет-а има толкова много схеми на усилватели , че просто няма какво да обсъждаме. За говорителите сам решаваи-ти ще си ги слушаш
така че.....А ако търсиш схема- има друг раздел тук. Лек ден.
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Търсене на схеми, програми и документация - Service manual search Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети