|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
sword Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 28, 2010 21:53 Заглавие: схема на зарядно с lm317 |
|
|
Здравейте!Преди време бях видял схема на зарядно с lm317 и с допълнителни транзистори за увеличаване на зарядния ток !Значи схемата представляваше едно lm317 с допълнителни 2 транзистора свързано в схема на токов генератор настроен на 6 ампера -за 60 ач акумулатори и отделна схема дето следи като се вдигне напрежението на акумулатора да се изключи зареждането-перфектното зарядно според мен ,обаче не си я записах щото тогава не ми трябваше а сега като ми трябва не мога а я открия никъде Моля ако някой я има да я качи тук.Може и без часта за изключване а само генератора на ток с транзисторите и лм-ката и резисторите към тях |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Jonnie_ Нов потребител

Регистриран на: 14 Авг 2009 Мнения: 26 Местожителство: Добрич / Варна
|
Пуснато на: Пет Яну 29, 2010 10:03 Заглавие: |
|
|
Това откри "чичко Google". Отваряш някои pdf гледаш и лепиш. Пък и има доста теми за зарядни на акумулатори може и тях да погледнеш.
Ето то и готов кит _________________ Немам .. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|