Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Управление на cd-rom
Иди на страница 1, 2  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Velkov
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София-ж.к.Люлин 3

МнениеПуснато на: Съб Яну 30, 2010 21:41    Заглавие: Управление на cd-rom Отговорете с цитат

Някой дали знае дали се продава такъв кит и ако се продава от каде мога да го купя ?? Embarassed http://g-a-v.pisem.net/spdif.htm http://media.snimka.bg/3728/013711361-big.jpg http://media.snimka.bg/3728/013711368-big.jpg
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
DJ69VN
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Варна, България

МнениеПуснато на: Съб Яну 30, 2010 22:07    Заглавие: Re: Управление на cd-rom Отговорете с цитат

Това е доста стар проект.. Имам някъде мисля схеми на някой от хардовете. Иначе не съм го виждал като KIT. Ако има и аз бих си взел.. Smile
Velkov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Съб Яну 30, 2010 22:17    Заглавие: Re: Управление на cd-rom Отговорете с цитат

Да.Стар проект е но е доста практично и затова се надявах някои да знае от каде мога да си го купя.А да знаеш от кои магазин могат да се намерят всички части за изделието ????
Върнете се в началото
DJ69VN
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Съб Яну 30, 2010 22:21    Заглавие: Re: Управление на cd-rom Отговорете с цитат

Преди много години като намерих схемата и дума неможеше да става да се намерят чиповете из БГ камоли из наше "село" . Тогава нямаше почти нищо освен Руски и Български както и някой там Полски и Чешки елементи. Ще се опитам да я на намеря къде е схемата и да видим сега дали ги има но не обещавам, че то има много мегабайти да преегледам..
п.п. А и малко се обезмисля като цяло след като няма mp3/друг стандарт освен Аудио. Освен това до колкото ми е известно доста от новите дънна плейват през ЦД то Аудио дискове при изключен комп Smile . Съвсе м друг е въпроса ако искаш да правиш HI-END Cd плеар. Там те разбирам вече напълно ..
Velkov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Съб Яну 30, 2010 22:39    Заглавие: Re: Управление на cd-rom Отговорете с цитат

Благодаря.Нали няма да ме забравиш ? Laughing Когато имаш по свободно време ми го прати.Щом не мога да го закупя ще направя всичко възможно да го реализирам.Естествено ще ми е нужна и вашата помощ. Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Върнете се в началото
DJ69VN
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Съб Яну 30, 2010 22:55    Заглавие: Re: Управление на cd-rom Отговорете с цитат

Добро решение от Румънците http://www.audiokit.ro/pdf/cdplayer_lite_manual.pdf
RM
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Съб Яну 30, 2010 22:56    Заглавие: Отговорете с цитат

Преди 10-на години съм го правил ... мисля че само с някакъв демо hex с сорязани функции, като прескачане на песен след песен ...
и подържаше само някой стари CD устройства ...
Върнете се в началото
Velkov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Съб Яну 30, 2010 23:25    Заглавие: Отговорете с цитат

Евала на "румънския чехъл" но жалко че не го продаават в България.А така като го гледам не е много лесно за изработване точно това на румънеца.Всичко по него е фабрично ако не се лъжа.
Върнете се в началото
DJ69VN
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Съб Яну 30, 2010 23:32    Заглавие: Отговорете с цитат

Какво е значението че не се продава в БГ поръчай си го от тях. Изработката при наличие на схема и добра документация е най малкия проблем.
Velkov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Съб Яну 30, 2010 23:48    Заглавие: Отговорете с цитат

Видяли му цената !?!? Нещо множко ми се вижда Evil or Very Mad http://www.audiokit.ro/cdplayer.html
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница 1, 2  Следваща
Страница 1 от 2

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети