|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
varshilov1 Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 01, 2010 20:38 Заглавие: ПРОБЛЕМ С ФЛАШКАТА |
|
|
ФЛАШКАТА МИ Е imation и ми праив проблем като е вракам и не ми отчита че има нещо .. мяка няколко пъти и тва даже лампичката не свети на флашката пробвах е в другите слотове за USB нищо не става , инче като си вкарам мп3-то става. пробрах е флашката на други компютри сичко е точно
Пиши грамотно |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ivankrivodol Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 01, 2010 22:09 Заглавие: |
|
|
С коя операционна система си? Срещал съм на един компютър с хардуерна повреда на USB, имаше подобен ефект - мишка работеше без проблем на USB, но друго нищо - по- точно имах възможност да пробвам с няколко флашки и един кабелен модем - те не работеха, въпреки, че ги открива компютъра. Мога да те посъветвам да опиташ с Live операционна система или ако ти се занимава - преинсталиране на чисто - със сигурност преинсталация върху старата система няма да има ефект.
Друг вариант е поставяне на допълнителна PCI платка с USB портове - продават се такива. _________________ All Rights Reserved |
|
|
 |
varshilov1 Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 02, 2010 11:25 Заглавие: |
|
|
| на windows xp съм, и ще го преинстаслна дано стане.. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|