| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
malderman Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 01, 2010 9:21 Заглавие: |
|
|
| Колата е "renault",ми се струва.Ремонтира се дисплейчето и то успешно.Казвам "дисплейче",щото има много по "тежки" дисплеи.Ако се интересуваш пиши на лични,да ти разкажа какво се прави.А пък когато се стопли,най-вероятно,ще си тръгне само.Чат ли си? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 01, 2010 9:31 Заглавие: |
|
|
| malderman написа: | | .....Ако се интересуваш пиши на лични,да ти разкажа какво се прави..... | Доста хора се интересуват, защо не пишеш в темата? |
|
|
 |
malderman Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 01, 2010 10:20 Заглавие: |
|
|
5Пампоров,трогнат съм от вниманието към мен.Айде,няма нужда.Човекът има нужда от помощ,на теб какво ти е нужно.Ако на всичките величия тука им пукаше искински за проблема,щеше да има 18999 мнения.5124 _________________ Никога не е късно да станеш за резил!!! |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 01, 2010 10:23 Заглавие: |
|
|
malderman, какъв ти е проблема  |
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Пон Фев 01, 2010 10:51 Заглавие: |
|
|
Ами проблема му е че си мисли че е открил топлата вода и е монополист в тази област.malderman има хора които са ремонтирали тези дисплеи,преди ти да знаеш че съществуват и кога си вадил компири на село. _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 01, 2010 10:59 Заглавие: |
|
|
Той като гледам как разпалено е тръгнал "с рогът напред"(и не само в тая тема) съвсем скоро участието му в тоя форум ще приключи. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
malderman Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 01, 2010 13:47 Заглавие: |
|
|
Специално за "RC".Другарю-думата проблем е "мръсна".В общуването с хората са ме учили да избягвам да я използвам.
За байото:думата компир,не ми говори нищо.Но предполагам,че има връзка със земеделието.Аз не съм дошъл от село в града(за разлика) и нямам село.Но е ясно,че ти си много наясно по тези въпроси.Всеки да прави каквото може.
Колкото до познанията ми за дисплеи(и особено за коли),най-малко ти можеш да даваш определения за мен,байнольо.
Божилов-грешиш,приятелю(ако мога така да се изразя).НИКОГО НЕ СЪМ ЖЕЛАЛ ДА ЗАСЕГНА.ПО НИКАКЪВ НАЧИН.
АКО НЯКОЙ СЕ Е ПОЧУВСТВАЛ ЗАСЕГНАТ ОТ МЕН,УРОНИЛ СЪМ ДОСТОИНСТВОТО МУ,МОЛЯ ОФИЦЯЛНО,ДА МЕ ИЗВИНИ.
САМО ЗАЩОТО ЕДИН ПОТРЕБИТЕЛ Е НОВ,НЕ ОЗНАЧАВА,ЧЕ НЯМА ОПИТ ИЛИ ЧЕ СЕГА СЕ УЧИ-СЕЩАЙТЕ СЕ ЗА ТОВА,МОЛЯ.
АКО Е ЗА ДОБРОТО НА ФОРУМА,ТО НЕКА ПРИКЛЮЧА УЧАСТИЕТО В НЕГО.
Модериранмо от RC
Не съм от твоята партия за да ме "другаросваш".
Много от уроците точно за общуването явно си пропуснал.
Нито с хората, нито с начините на писане, нито с правописа си на ТИ.
Считай се за съвсем официално предупреден. _________________ Никога не е късно да станеш за резил!!! |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 01, 2010 14:01 Заглавие: |
|
|
Това обръщение де да знам,не му ли отмина времето
| Цитат: | | думата компир,не ми говори нищо. |
Думата и цялата реакция въобще в темата си е съвсем намясто още след поста ти към колегата Пампоров.Дето се вика-каквото повикало-такова се обадило.Докато гледам преди влизането ти "с гръм и трясък" в темата хората си дискутираха съвсем спокойно в нея.Така че не се учудвай защо темата придоби такъв развой.
Бурните дебати между селянЯ и гражданЯ(левскари и цесекари,комунисти и седесари)-не в тоя форум,ако обичаш.Нагледал съм се на подобни дрязги по други форуми и тука хич и не мисля да ги допускам.
| Цитат: | | Колкото до познанията ми за дисплеи(и особено за коли),най-малко ти можеш да даваш определения за мен,байнольо. |
Айде айде.Като натрупаш толкоз постове,колкото бай Тишан е натрупал в този форум и помогнеш на толкова хора на колкото той е помогнал-опитай пак с това изречение.Сега засега подобни приказки,казани от теб звучат повече от смешно и ако не усещаш се излагаш.
Колкото до банването-не мисля да банвам никой.Но като гледам как си тръгнал днес във форума съвсем скоро май ще бъда принуден.
Между другото писането във форума с едри букви е забранено.Не сме кьорави все пак. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|