Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Отцепена тема от "Ремонт на дисплей"

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Модераторско кошче

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
malderman
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: maina town

МнениеПуснато на: Пон Фев 01, 2010 9:21    Заглавие: Отговорете с цитат

Колата е "renault",ми се струва.Ремонтира се дисплейчето и то успешно.Казвам "дисплейче",щото има много по "тежки" дисплеи.Ако се интересуваш пиши на лични,да ти разкажа какво се прави.А пък когато се стопли,най-вероятно,ще си тръгне само.Чат ли си?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
pamporov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пон Фев 01, 2010 9:31    Заглавие: Отговорете с цитат

malderman написа:
.....Ако се интересуваш пиши на лични,да ти разкажа какво се прави.....
Доста хора се интересуват, защо не пишеш в темата?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
malderman
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Пон Фев 01, 2010 10:20    Заглавие: Отговорете с цитат

5Пампоров,трогнат съм от вниманието към мен.Айде,няма нужда.Човекът има нужда от помощ,на теб какво ти е нужно.Ако на всичките величия тука им пукаше искински за проблема,щеше да има 18999 мнения.5124
RC
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пон Фев 01, 2010 10:23    Заглавие: Отговорете с цитат

malderman, какъв ти е проблема Question
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
bai_tishan
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Велико Търново

МнениеПуснато на: Пон Фев 01, 2010 10:51    Заглавие: Отговорете с цитат

Ами проблема му е че си мисли че е открил топлата вода и е монополист в тази област.malderman има хора които са ремонтирали тези дисплеи,преди ти да знаеш че съществуват и кога си вадил компири на село.
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пон Фев 01, 2010 10:59    Заглавие: Отговорете с цитат

Той като гледам как разпалено е тръгнал "с рогът напред"(и не само в тая тема) съвсем скоро участието му в тоя форум ще приключи.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
malderman
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Пон Фев 01, 2010 13:47    Заглавие: Отговорете с цитат

Специално за "RC".Другарю-думата проблем е "мръсна".В общуването с хората са ме учили да избягвам да я използвам.
За байото:думата компир,не ми говори нищо.Но предполагам,че има връзка със земеделието.Аз не съм дошъл от село в града(за разлика) и нямам село.Но е ясно,че ти си много наясно по тези въпроси.Всеки да прави каквото може.
Колкото до познанията ми за дисплеи(и особено за коли),най-малко ти можеш да даваш определения за мен,байнольо.
Божилов-грешиш,приятелю(ако мога така да се изразя).НИКОГО НЕ СЪМ ЖЕЛАЛ ДА ЗАСЕГНА.ПО НИКАКЪВ НАЧИН.
АКО НЯКОЙ СЕ Е ПОЧУВСТВАЛ ЗАСЕГНАТ ОТ МЕН,УРОНИЛ СЪМ ДОСТОИНСТВОТО МУ,МОЛЯ ОФИЦЯЛНО,ДА МЕ ИЗВИНИ.
САМО ЗАЩОТО ЕДИН ПОТРЕБИТЕЛ Е НОВ,НЕ ОЗНАЧАВА,ЧЕ НЯМА ОПИТ ИЛИ ЧЕ СЕГА СЕ УЧИ-СЕЩАЙТЕ СЕ ЗА ТОВА,МОЛЯ.
АКО Е ЗА ДОБРОТО НА ФОРУМА,ТО НЕКА ПРИКЛЮЧА УЧАСТИЕТО В НЕГО.

Модериранмо от RC
Не съм от твоята партия за да ме "другаросваш".
Много от уроците точно за общуването явно си пропуснал.
Нито с хората, нито с начините на писане, нито с правописа си на ТИ.
Считай се за съвсем официално предупреден.
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пон Фев 01, 2010 14:01    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
Другарю

Това обръщение де да знам,не му ли отмина времето Question
Цитат:
думата компир,не ми говори нищо.

Думата и цялата реакция въобще в темата си е съвсем намясто още след поста ти към колегата Пампоров.Дето се вика-каквото повикало-такова се обадило.Докато гледам преди влизането ти "с гръм и трясък" в темата хората си дискутираха съвсем спокойно в нея.Така че не се учудвай защо темата придоби такъв развой.
Бурните дебати между селянЯ и гражданЯ(левскари и цесекари,комунисти и седесари)-не в тоя форум,ако обичаш.Нагледал съм се на подобни дрязги по други форуми и тука хич и не мисля да ги допускам.
Цитат:
Колкото до познанията ми за дисплеи(и особено за коли),най-малко ти можеш да даваш определения за мен,байнольо.

Айде айде.Като натрупаш толкоз постове,колкото бай Тишан е натрупал в този форум и помогнеш на толкова хора на колкото той е помогнал-опитай пак с това изречение.Сега засега подобни приказки,казани от теб звучат повече от смешно и ако не усещаш се излагаш.
Колкото до банването-не мисля да банвам никой.Но като гледам как си тръгнал днес във форума съвсем скоро май ще бъда принуден.
Между другото писането във форума с едри букви е забранено.Не сме кьорави все пак.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Модераторско кошче Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети