| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Vahag Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 08, 2010 22:28 Заглавие: |
|
|
| Каква е тази простотия с кодовете за постване 3 пъти сбърках и ме блокираха сега на кого да се оплача че да ме деблокират ? и да го направят 100% пак ще бъда блокиран защото тези цифри много лесно се грешат не се различава I-l-1-0-o-7-2 |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Milen_haskovo Опитен потребител

Регистриран на: 11 Фев 2005 Мнения: 1404 Местожителство: София/Хасково
|
Пуснато на: Пон Фев 08, 2010 22:37 Заглавие: |
|
|
Нормална защита срещу ботове... Обикновено са достаъчно различими, само да ги свикнеш. След като направиш няколко поста (не знам колко точно), няма да имаш кодове... _________________ Както си работеше и спря... |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 08, 2010 22:42 Заглавие: |
|
|
| Vahag написа: | | Каква е тази простотия с кодовете за постване |
Айде по-полечка с коментарите за определени неща а?
Или може би е нужно щото ти недовиждаш да оставим форума да го налазят ботовете и по цял ден да се разправяме пък с тяхните простотии.Понеже са малко другите простотии...
Направих си тестов акаунт рефрешнах поне 20 пъти кода и така и не видях нещо което да не мога да го прочета или да изглежда двусмислено.
И не знам защо реши че в кода има и букви.Четири цифри са. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
armenxxx1 Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 09, 2010 9:48 Заглавие: |
|
|
| Bojilov написа: | | Vahag написа: | | Каква е тази простотия с кодовете за постване |
Айде по-полечка с коментарите за определени неща а?
Или може би е нужно щото ти недовиждаш да оставим форума да го налазят ботовете и по цял ден да се разправяме пък с тяхните простотии.Понеже са малко другите простотии...
Направих си тестов акаунт рефрешнах поне 20 пъти кода и така и не видях нещо което да не мога да го прочета или да изглежда двусмислено.
И не знам защо реши че в кода има и букви.Четири цифри са. |
Горния профил е на баща ми и аз писах вчера от неговия ник защото бях адски ядосан на тази "простотия" (извинявам се но си е така)! да разбирам че този сайт е на някого и той може да прави с него каквото иска НО кой е този "умник" който е измислил това ? ОК пак да съм съгласен ако няма други шансове но поне да я няма тази глупост когато се сбърка 3 пъти да блокирват! Аз съм редовен потребител на download.bg и там решихме този проблем като поставихме "грешка" примерно ако някой поиска да е спамер не може защото има право за определено време да пуска определен брой постинги така ако измисли бот то няма да действа! вие се опитвате да защитите сайта ви с тези числа или букви така и не ми стана ясно..
[img]http://picbg.net/img.php?file=f2a00b78f67cb4ae.JPG[/img]
но хммм не мислите ли че поне този "блок" трябва да се махне защото не всичко се разчита! а и да не забравим че винаги има хора които да намерят поредността на числата и слабото място на този готов форум. |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 09, 2010 10:41 Заглавие: |
|
|
Слушай кво момченце младо,не знам дали усещаш че почна да ми писва от тебе.Вместо да ми прикачваш разни картинки с иронични забележки из тях можеше да погледнеш ей това нещо,което е писано на чист български език.
| Bojilov написа: | | И не знам защо реши че в кода има и букви.Четири цифри са. |
Малко по-едро да ти го напиша,че да вденеш искаш ли
Първо-като си решил да участваш тук нямаше да е лошо да се запознаеш с правилника на форума и с кое бутнонче се отговаря в този форум.
| Цитат: | | простотия...кой е този "умник" който е измислил това...глупост |
За купищата квалификации,които изтърси тука отнасяш и съвсем официално предупреждение.А този "умник" е администратора на сайта.
| Цитат: | | но хммм не мислите ли че поне този "блок" трябва да се махне защото не всичко се разчита! |
Не,не мислим така.Поне аз не мисля и съм против.Ако администратора има друго мнение-нека ги маха-сайта си е негов.Мисля че на чист български език написах че аз лично съм направил 20 опита и съм разчел всичко достатъчно ясно и недвусмислено от кодовете.
А всички тези предложения може и да са хубави как било в "даунлоуд.бг" и едикъде си,но някой трябва да ги направи,което ще му коства време,нерви и т.н. при положение че и сега системата си работи прекрасно и едновременно защитава достатъчно добре от ботове и никой от години не се е оплакал от тези кодове(ти си първия който въобще реве срещу това нещо)....
И между другото-честно казано почна да ми писва от хора,които гледат от собствената си камбанария,без да им пука за модератори,администратори и за всички останали потребители на този сайт.Още повече пък когато тези хора имат шест поста тук,всичките в един и същи раздел и почващи с магическата думичка "Продавам...".Първо викам да помогнеш на някой с нещо в сайта(в тематичните раздели),пък после викам да имаш претенции към самия сайт.  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|