| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
wesko dilow Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 08, 2010 22:27 Заглавие: Разпродажба от тв. сервиз |
|
|
| Колеги,затварям сервиза и заминавам в чужбина.Разпродавам изгодно всякакъв вид резервни части,платки,модули и кинескопи.Не предлагам инструмент и апаратура.Имам над 500 бр.ТХО,3бр.плазми 42"-неработещи,32"LCD FUJITSU-SIEMENS с деф.дисплей,кинескопи,вкл. 16/9,над 50 телевизора с дефекти,сателитни приемници и много дистанционни пултове.За интересуващите се-на лични или мобилен 0899494851.Благодаря за вниманието. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
joro66 Опитен потребител

|
|
|
 |
joro_61sv Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Фев 11, 2010 20:49 Заглавие: Разпродажба от тв. сервиз |
|
|
Писал съм ти на "лични" какво ме интересува. _________________ Човек се учи от грешките си! |
|
|
 |
wesko dilow Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 12, 2010 1:16 Заглавие: Разпродажба от тв. сервиз |
|
|
| joro66 имам 2бр.HUMAX-а с едно дистанционно,оригинално.Ако имам време да отскоча до един приятел,ще видя неговото за модел5300 каквое,че става и за моите модели-на Пилот е от 42-ра серия май беше. |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 12, 2010 9:17 Заглавие: |
|
|
Няма конкретен списък с нещата които се продават,няма цени.Сиреч в тая тема имаме идеалните предпоставки да набъбне бързо до 5 страници с въпроси "Това имаш ли го?"-"Нямам го"-"Това за колко го даваш и даваш ли го за толкоз?".
Впредвид многото неща,които се продават-и така да е темата,айде няма проблем.
Само че кореспонденцията нека да е на лични.Няма нужда темата да стърчи вечно най-отгоре в раздела заради подобни питания.И другите хора си имат обяви.
Катинар. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|