| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Tigar Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Апр 09, 2005 22:20 Заглавие: Ауди навигация за разкодиране дайте идея |
|
|
Здравейте колеги
дайте някаква идея за разкодиране на това 4удо.
не съм сигурен дали кода е в процесора 68хц05 Б6 ,някой ако има инфо нека да го сподели. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Нед Апр 10, 2005 8:47 Заглавие: |
|
|
дай малко повече инфо като модел например.мисля че кода не е във 68hc05 а трябва да има FIS-модул а там си е е...о майката  _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
Tigar Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Апр 10, 2005 9:19 Заглавие: |
|
|
| модела е AUDI NAVIGATION plus,Blaupunkt.Друго по него не пише освен парт номера и серйния,този модул дето си го писал каде се намира дай малко пове4е инфо. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Апр 10, 2005 9:31 Заглавие: |
|
|
NAVIGATION PLUS AUZ1ZY това трябва да е.на дънната платка(най долу)трябва да е FIS-модула.прилича на чип без крака и на него пише FIS xxxxxxx по принцип се отватч това нещо и така се чете.вътре има процесор където е записан кода.но работата е мноог опасна и радиото може да "умре"щото трябва да се внимава доста.има и друг вариант но почти невъзможен.има специален софтуер на диск който се слага в CD-то и радиото само си прави всичко.това моига да ти кажа за сега.не съм правил никога такова-това е инфо което съм чел за тези машинки  _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
Tigar Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Апр 10, 2005 18:37 Заглавие: |
|
|
| Благодря за инфото |
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Апр 10, 2005 19:19 Заглавие: |
|
|
ами с това разполагам.не зная до колко съм ти помогнал но това е .успех и спорна  _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
|