| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Battlefield Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 30, 2005 13:07 Заглавие: LAN контролер (чип) |
|
|
Някой знае ли откъде мога да си купя 10MB ethernet чип например: Realtech RTL8019 или Crystal CS8900
Ще бъда много благодарен ако ми кажете за магазин в София или фирма вносител! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
guitman Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 30, 2005 20:14 Заглавие: |
|
|
от скоро произвеждаме хедъри с този чип. сигурно скоро ще се появи и в сайта ни - www.olimex.com/dev. _________________ home studio |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Мар 31, 2005 0:09 Заглавие: |
|
|
| guitman написа: | | от скоро произвеждаме хедъри с този чип. сигурно скоро ще се появи и в сайта ни - www.olimex.com/dev. |
Това е много хубаво, ама аз искам да си купя самия чип (малко бройки). Вие продавате ли резервни части за вашите изделия, и имате ли представителство в София или трябва да идвам до Пловдив? |
|
|
 |
toltec Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 31, 2005 0:42 Заглавие: |
|
|
| Едва ли не си се сетил , но защо не си свалиш от LAN карти . Поне ще ти е по евтино със сигурност ... |
|
|
 |
smd Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 31, 2005 5:32 Заглавие: |
|
|
При цената на една LAN карта, не е нужно да ходиш до Пд  _________________ 123 proba |
|
|
 |
guitman Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 31, 2005 7:14 Заглавие: |
|
|
| Battlefield написа: | | guitman написа: | | от скоро произвеждаме хедъри с този чип. сигурно скоро ще се появи и в сайта ни - www.olimex.com/dev. |
Това е много хубаво, ама аз искам да си купя самия чип (малко бройки). Вие продавате ли резервни части за вашите изделия, и имате ли представителство в София или трябва да идвам до Пловдив? |
не продаваме резервни части, а до колкото ми е известно в българия има наши платки единствено в КОМЕТ _________________ home studio |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Мар 31, 2005 14:45 Заглавие: lan karti |
|
|
Сетил съм се за LAN карти естествено, ама те не се свалят толкова лесно. Трябва да си купувам станция с горещ въздух  |
|
|
 |
dreadx Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Апр 02, 2005 0:28 Заглавие: |
|
|
| ако някой тръгне да си купува такъв чип от магазина, значи за него е ценен и цената му ще е висока. стари 10 Mbit LAN карти се продават на кило.. на твое място бих ги имал предвид като основен източник на чипове. а и импулсните трансформатори от тях може да са ти от полза, едва ли ще ползваш само чиповете. колко всъщност ти трябват? |
|
|
 |
|