Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

CW-3351x

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Модераторско кошче

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
djmimo89
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Пон Фев 15, 2010 12:05    Заглавие: CW-3351x Отговорете с цитат

Здравейте. Пиша за пърпи път във форума. Прочетох доста теми и забелязах че може да ми помогнете с моя прблем. Писал съм и в други форуми обаче получавам отговори от "ламери", които идея си нямат от електроника, от типа на "Като не разбираш не се захващай", та се надявам да ми помогнете. Значи, проблема е такъв, телевизора когато загрее, примерно след 20 мин след като го включа в захранващата мрежа , мога да го контролирам единственно от дистанционното. когато се опитам да превключа на друг канал се появява черен екран, и телевизора млъква. Когато натисна копчето за увеличаване на звука се появява звук, но картина няма. Преди време сменихме процесора и телевизора се оправи, докато не проби кондензатора на захранването (220μF/400V), Сменихме го и след време той пак проби и така около 3 4 пъти сме сменяли тоя кондензатор. Преди няколко дена пак го сменик само че с 150μF/400V. Немога да рзбера защо тоя кондензатор пробива. Измерил съм всички елементи преди него и са добре. Невиждам какъв е проблема. Другия проблем е че като го пусна и картината е черно бяла и когато поработи малко около 20 -30 мин и се оправя и почва да губи говора и когато го ударя и се оправя. Изчистил съм цялата платка и съм препоил всички елементи за да бъда сигурен че няма студени спойки. Дали тоя процесор пак се е прецакал или има нещо друго незнам. Надявам се да ми помогнете. Не разбирам кой знае колко от електроника но си имам общи понятия и затова съм викнал на помощ един електротехник който се предаде след няколко ремонта и ме помоли да пиша в някой форум. Ако може някой да помогне ще съм му много благодарен. Ако има нещо което несъм обяснил както трябва попитайте и ще обясня. Благодаря предварително
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Модераторско кошче Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети